Rettegek hogy nem tudom letenni a cigit?
Én nem is tudtam higy terhes vagyok amikor letettem a cigit meg undorottam tőle... 2 hét múlva rosszul lettem az energiaitaltol amit egyébként imádtam akkor. Na akkor csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Onnantól kezdve nem cigiztem. energiaitalt azóta sem ittam fújj :D
A cigit sajnos ujra megkivantam mikor mar nem szoptattam a lányom , úgyhogy napi 5 szálat elszivok sajnos... De örülök hogy amikor terhes voltam es ameddig szoptattam 7 hónapig addig nem cigiztem. Mindenki lecseszett meg minden hogy milyen hülye vagyok hogy vissza szoktam de ez van. Most megint le fogom tenni :) nekem a terhességem probléma mentes volt 40+5 re szültem spontán természetes úton . 3720gr 50 cm volt a lányom .
Ellentétben az unoka testvéremmel aki végig cicizett ameddig terhes volt 36. Heten született a fia 2680 gr 48 cm.... Elég beteges, vas hiányos,1 éves lesz 18.-àn de még csak ha igy van kedve bútorok mellett felhúzta magát , az en lányom 9hónaposan elindult ! Egyedül önállóan jár .
Lehet ennek nincs köze ahogy hogy terhesen cigiztél e. Pl az én lányom még csak egyszer volt megfàzva 10 honap alatt. A fiúcska mar kb 8X. Arról nem os beszélve hogy nagyobb korába kijöhet az asztma..
Na mindegy màr regényt írtam :D
Az a lényeg hogy ne cigizz ! Lehet olyan szerencsés helyzetben leszel mint én hogy meg undorodsz a cicitol még a pozi teszt elott :)
Drukkolok! ( sokkal jobb cigi nélkül !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!