Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettegek hogy nem tudom...

Rettegek hogy nem tudom letenni a cigit?

Figyelt kérdés
Kérek szépen normális tanácsokat tapasztalatokat olyanoktól akik voltak már a helyzetemben. Nem vagyok szerintem erős dohányos, napi 10 szál kb, de én egyet sem szeretnék elszívni ha jön a baba. Már nem szedem a fogamzásgátlót úgyh bármikor érkezhet, de sajnos eddig nem tudtam letenni. És ettől tiszta ideg vagyok.
2014. szept. 7. 10:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Allen Carr könyvét olvastam egyszer de gondolom eléggé átfutva mert nem segített. Lehet hogy újra elő kellene vennem. Nem igazán az egészségtelen éltmóddal van bajom hanem az örökös futás rohanás megszokások, hogy reggel kávé cigi. Nincs igazán időm magamra ez a gond. Valahogy lassítanom kéne és magamra szánni egy kis időt. De ha szabadnapos vagyok akkor is első a család, hogy mindenkit meglátogassak, hogy bevásároljak beszélgessek a mamámmal mindenkinek mindent elintézzek. Egy kicsit önzőbbnek kellene lennem de nem megy.
2014. szept. 7. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Én nem is tudtam higy terhes vagyok amikor letettem a cigit meg undorottam tőle... 2 hét múlva rosszul lettem az energiaitaltol amit egyébként imádtam akkor. Na akkor csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Onnantól kezdve nem cigiztem. energiaitalt azóta sem ittam fújj :D

A cigit sajnos ujra megkivantam mikor mar nem szoptattam a lányom , úgyhogy napi 5 szálat elszivok sajnos... De örülök hogy amikor terhes voltam es ameddig szoptattam 7 hónapig addig nem cigiztem. Mindenki lecseszett meg minden hogy milyen hülye vagyok hogy vissza szoktam de ez van. Most megint le fogom tenni :) nekem a terhességem probléma mentes volt 40+5 re szültem spontán természetes úton . 3720gr 50 cm volt a lányom .

Ellentétben az unoka testvéremmel aki végig cicizett ameddig terhes volt 36. Heten született a fia 2680 gr 48 cm.... Elég beteges, vas hiányos,1 éves lesz 18.-àn de még csak ha igy van kedve bútorok mellett felhúzta magát , az en lányom 9hónaposan elindult ! Egyedül önállóan jár .

Lehet ennek nincs köze ahogy hogy terhesen cigiztél e. Pl az én lányom még csak egyszer volt megfàzva 10 honap alatt. A fiúcska mar kb 8X. Arról nem os beszélve hogy nagyobb korába kijöhet az asztma..

Na mindegy màr regényt írtam :D

Az a lényeg hogy ne cigizz ! Lehet olyan szerencsés helyzetben leszel mint én hogy meg undorodsz a cicitol még a pozi teszt elott :)

Drukkolok! ( sokkal jobb cigi nélkül !! :)

2014. szept. 7. 12:18
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Probalj lassitani es elonyben reszesiteni magad. Tested-lelked meghalalja. Aztan ha jon a pici, abszolut hatterbe szorulnak majd az igenyeid. Jo ha mar most kialakitasz intelligensebb onjutalmazo szokasokat, mint a dohanyzas, amivel magadnak tenyleg jot teszel es a babanak sem art (teazas, joga, seta, fozes).
2014. szept. 7. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Én is cigiztem mindkét gyerekem előtt (most várjuk a másodikat). Ahogy a teszt pozitív lett, abbahagytam. Pár hétig nehéz volt, mert nagyon kívántam, aztán jöttek a rosszullétek, akkor rá sem bírtam nézni és így 3 hónap után már nem gondolkodom rajta és nem is esne jól, nem nehéz megállni!:) de én szerencsés voltam, az akaraterőm csak pár hétig kellett. :) de én is nagyon izgultam előtte! PersZe a szoptatás után újrakezdtem, de kb harmad annyit szívtam, gyerek mellett már nem olyan.:) napi 1-2 szálat. Úgyhogy sok sikert! Szerintem ennél jobban semmiért nem éri meg letenni a cigit, plusz annyi betegségről hallani, nem bírtam volna a lelkiismeretemmel. Még ha nem lesz semmi baja, akkor sem. Ez olyan felelősség, hogy még a legnagyobb dohányosok is képesek változtatni. És mivel te előre gondolsz rá, nem hisZem hogy gondod lenne belőle! Hajrá!
2014. szept. 7. 13:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is akarok olyanra gondolni h pár szál ugysem fog ártani, semmennyit sem szeretnék cigizni terhesen és akkor már remélem utána sem fogok visszaszokni. Nem lenne nehéz mert a környezetemben szinte senki nem szívja. Előnye meg semmi nincs csak hátránya.
2014. szept. 7. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!