Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen cipőt szabad felvenni...

Ilyen cipőt szabad felvenni terhesen?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne hogy van egy boka csizmám kis vastag sarkokkal. Kényelmesen tudok benne menni, de nem tudom hogy lehet-e vagy hogy nem néznének-e rám furcsán. Vennék én lapos talpút de jelenleg még arra nem futja mindent a babára költök :) köszönöm a segítséget!

34hkm

2014. szept. 7. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, ha kényelmes neked.
2014. szept. 7. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
ha 4-5 centinel nem magasabb es kenyelmes, nyugodtan felveheter. aaz utolsó trimeszterben gyakori a lábdagadás, ödéma, visszerek alakulhatnak ki, ezért ha már kicsit is kényelmetlennek érzed, ne viseld.
2014. szept. 7. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt veszel fel ami neked kenyelmes....amineked jo az a babanak is:-)en nagyon vizesedtem.ket szammal nagyonn csizmat vettem(februari babam van) orulj amig tudsz "normalis" cipot hordani.ja es evy szammal nagyobb maradt a labam ugyhogy mindenbl vehettem ujat.
2014. szept. 7. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha kényelmes, akkor ne foglalkozz vele, hogy néznek rád, senkinek semmi köze hozzá. Egyre figyelj, hogy mennyire jó az egyensúlyérzéked benne. A nyáron én is felvettem a legkényelmesebb telitalpúmat, aztán egy jó nagyon estem benne az utcán, mert megváltozott az egyensúlyérzékem. Hálstennek nem lett baj.

(33. hét)

2014. szept. 7. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerinted ki foglalkozik vele, hogy milyen cipő van rajtad? 37. hétig dolgoztam, voltak olyan munkahelyi rendezvények, ahova ki kellett öltözni. 35. héten felvettem a tűsarkút, mert kellett a csini cucc, semmi gond nem volt vele, de a 6 centis (nem tűsarkú) csizmám is végig hordtam.
2014. szept. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!