Ilyen cipőt szabad felvenni terhesen?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne hogy van egy boka csizmám kis vastag sarkokkal. Kényelmesen tudok benne menni, de nem tudom hogy lehet-e vagy hogy nem néznének-e rám furcsán. Vennék én lapos talpút de jelenleg még arra nem futja mindent a babára költök :) köszönöm a segítséget!
34hkm
2014. szept. 7. 09:04
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, ha kényelmes neked.
2/5 anonim válasza:
ha 4-5 centinel nem magasabb es kenyelmes, nyugodtan felveheter. aaz utolsó trimeszterben gyakori a lábdagadás, ödéma, visszerek alakulhatnak ki, ezért ha már kicsit is kényelmetlennek érzed, ne viseld.
3/5 anonim válasza:
Azt veszel fel ami neked kenyelmes....amineked jo az a babanak is:-)en nagyon vizesedtem.ket szammal nagyonn csizmat vettem(februari babam van) orulj amig tudsz "normalis" cipot hordani.ja es evy szammal nagyobb maradt a labam ugyhogy mindenbl vehettem ujat.
4/5 anonim válasza:
Ha kényelmes, akkor ne foglalkozz vele, hogy néznek rád, senkinek semmi köze hozzá. Egyre figyelj, hogy mennyire jó az egyensúlyérzéked benne. A nyáron én is felvettem a legkényelmesebb telitalpúmat, aztán egy jó nagyon estem benne az utcán, mert megváltozott az egyensúlyérzékem. Hálstennek nem lett baj.
(33. hét)
5/5 anonim válasza:
Szerinted ki foglalkozik vele, hogy milyen cipő van rajtad? 37. hétig dolgoztam, voltak olyan munkahelyi rendezvények, ahova ki kellett öltözni. 35. héten felvettem a tűsarkút, mert kellett a csini cucc, semmi gond nem volt vele, de a 6 centis (nem tűsarkú) csizmám is végig hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!