Emese19 kérdése:
Ma masnak is kevesebbet mozog a babaja?
Figyelt kérdés
Tegnap toltottuk a 28.hetunket!
Eddig mindig eleg aktiv volt a babank, ma viszont kevesebbet erzem rugdalozni/boxolgatni. Masnal is volt igy?
Van amikor kis lagyan rugdos/boxol parszor egymas utan, van h egy nagyobbat. Ma 5-6 alkalommal is ereztem ahogy helyezkedik a pocimban, lefekudtem es lattam h az egyik oldalra kinyomja magat.
Itthoni szivhanghallgatoval hallgatoztam tovabb, kb 25-30 percig, (10 mp-enkent szoktam szamolni, 24-26 dobogast szamoltam 10 mp alatt) kozben vegre nagyokat rugott 5x-6x a dragank!
Masnal volt h ma nem erezte annyiszor mocorogni a babajat mint maskor?
2014. szept. 6. 21:25
2/3 anonim válasza:
Szia
nekem ma volt aktivabb es kb masfelhete van belassulva. Illetve mas helyem erzem es gyengebben..
24hkm
3/3 anonim válasza:
Igen nekem is pont ez a problémám és én is hasonló kérdést tettem fel.Volt aki hülyének nézett mert nekem is van szívhangfigyelőm.Sajnos hajlamos vagyok én is rosszra gondolni ha sokáig nem vagy kevesebbet érzem,egyik nap aktívabb máskor meg alig mozog.24 hetes 3 napos kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!