Tudnatok nekem adni magyar nogyogyasz cimet Londonban?
Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 10:42
1/6 anonim válasza:
Dr. Paku Péter Tel: 07 919 377 698
A Forest & Ray klinikán magyar nőgyógyász Telefonszámuk: +44 (0) 20 8123 3132 E-mail: customercare@forest-ray.com
2/6 anonim válasza:
A Forest & Ray-t próbáld meg, de én másfél vagy két hónapja kerestem őket és akkor még csak fogászat volt. Mondták, hogy szerettek volna már nőgyógyászati rendelést is indítani, ezért is hirdették egy időben, de még nem jött össze és megígérték, hogy dobnak egy e-mailt, ha már lehet kérni időpontot. Azóta sem kaptam, tehát vagy nem indult még be, vagy csak simán elfelejtettek.
Sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a segitsegeteket!
2008. aug. 8. 16:31
4/6 anonim válasza:
London közeli nagyon olcsó és jó 4ds UH-t tudok. Ha érdekelj írj privit, megadom az árakat, elérhetőséget.
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolso level irojanak,hogy irjak Neked privit,ha nics feletuntetve alul,hogy "privat e-mail a valasz...."Igen,erdekelne a dolog.
2008. aug. 11. 09:46
6/6 anonim válasza:
FEMIFIT intim higiéniai termékek megvásárolhatóak az interneten a Londoni Apró honlapjáról.
+ ingyenes telefonos szaktanácsadás
+ 10% kedvezmény a Londoni Apró hirdetőinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!