Lehet, h ez fura kérdés, de nem tudom mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
1 hete érzem a babámat 17 hkm vagyok és elég sokszor van az h mocorgást,kis rogást vagy épp forgást érzek a hasamban,és utánna szellentenem kell.h ez mitől van igy én nem tudom.ne nevessete ki légyszi!!2014. szept. 4. 21:34
1/3 anonim válasza:
Nyilván a baba mozog a magzatvízben, a mozgást átveszi a méh fala, ami viszont természetszerűen nyomja a vastagbelet és ezáltal átrendezi a vastagbélben a gázokat.
2/3 anonim válasza:
terhesség alatt mnden izomzat lazul, a szervezet a szülésre felkészül, ahogy pukizós is lehet egy várandós, úgy pl "félrenyelős" is (én még egy korty vizet, meg a saját nyálam is félrenyeltem, erre mesélte a doki, hogy miért)
ez baba mozgástól független
de nem zárom ki, hogy esetleg okozhat ilyet -ki tudja
3/3 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok. A baba mozgása, megmozgatja a beleket is. Ezáltal jön a puki. :)
Nagyon fura, de vicces is egyben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!