Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt még vki így? Olyan fura...

Volt még vki így? Olyan fura érzés.

Figyelt kérdés

pár napja jobb oldalon a hasamban olyat érzek mint ha rugdosna vmi bocsánat ha hülyén fejeztem ki magam voltam már terhes 5 éve csak akkor el ment a baba :(.. mondjuk ha pl bugyborékol v korog akkor mást érzek és több helyen de ez az érzés a csak a jobb oldalon van és néha szúr is meg húzódik..

Tervezzük a babót..

2014. jún. 27. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
a ciklusod melyik részén jársz? mert ez ovus tünet is lehet.
2014. jún. 27. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:

júni 17.én volt meg utoljára 26-27 naposak a ciklusaim.. tavaly január óta nem szedek fogamzásgátlót. 1 éve tervezzük a babát de sajnos nő dokihoz eddig nem jutottam el mert csak péntekenként rendel és pont úgy végzek a melóba h esélyem sincs oda érni hozzá de ha tudnék menni akkor meg nincs szabad időpont.

5 éve gyógyszer mellett estem teherbe, akkor ugyan úgy meg jött a nemvárt és mikor el mentem vizsgálatra akkor derült ki h babát várok és akkor már 9 hetes voltam a 11 hétben el ment a baba :( teszt nem mutatta ki, egy doki azt mondta h nálam akkor többször is előfordulhat az h vérzek terhesség alatt de ha időben észre tudják venni akkor még segíteni tudnak h ne legyen baj..

2014. jún. 27. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
ez akkor ovus fájdalom lesz. figyeld magad, pl. a nyákot. és lehet akciózni!!!!
2014. jún. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!