Lehet hogy túl hamar mondtuk el a tesót a kisfiamnak? Több gyerekes anyukák ti mikor mondtátok el a tesóknak?
Nálam sokkal kisebb volt a korkülönbség, így az első kistesó érkezését viszonylag későn, csak félidő környékén kezdtem mondogatni. 3 éves volt, mikor a másik kistesóval lettem terhes, akkor a 12. hét után szerettem volna elmondani. Mikor orvoshoz mentem, barátnőm vigyázott a gyerekekre, ő mondta neki, hogy vigyáz rá, mert anya orvoshoz ment, mert a hasában van a kistesó...
Próbálj meg nem aggódni, hanem örülni, hogy ilyen jól fogadta a hírt!
Senkinek nem mondanám el 12. hét előtt. Nem vagyok babonás, amiatt, hogy elmondom nem lesz semmi, de ekkor még tényleg bármi lehet, és onnantól, hogy valakinek elmondod a dolgot ellenőrizhetetlen az egész, és ha valami van, akkor senkinek nem hiányzik a mindenféle rokon meg ismerős, hogy ne mikorra várjátok, hallom bővül a család stb. mikor már nem is...
A gyereknek pláne nem mondtam volna el még, pont ezért, ő nem tartja magában, nem gondolkodik iyleneken, mind mondjuk egy felnőtt, ő nem olyan, mint esetleg az anyukád vagy ilyesmi, akivel mégis megosztod idő előtt, és megtartja magának, így nincsenek kérdések meg ilyenek utána, ha ne adj isten valami történik.
De már úgy is mindegy, és reméljük nem lesz semmi. Azért nem mondják el az emberek, mert ha történik valami, akkor elég baj az, nincs szükség még arra is, hogy mindenkinek el kelljen magyarázni, hogy hát mégsem lesz baba, aki hallott róla valahonnan.
Nem lesz semmi gong! és a terhességem 7. hetében elújságoltam mindkét babát mindenkinek és mindegyik rendbe volt.
egyébként sajnos nemcsak a 12. hétig történhet baj. többeket ismerek akiknek a 16. héten ment el a baba, vagy a 20. on meg kellett szülni...sajnos ilyenek is vannak.meg még később is derülhetnek ki gondok sajnos...baj bármikor lehet a terhesség alatt...
de nem a frászt akartam ezzel rád hozni,csak hogy nincs azzal gond, hogy elmondtad, minden rendbe van és rendbe is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!