Anyukak, ti feltetek a szulestol? Rosszabb vagy kevesbe rosszabb volt mint amire szamitottatok?
Szia,
Nem is jó szó a félelem, inkább az ismeretlentől tartottam, első gyerekem végül császárral született 4-5 óra vajúdás után, faros nagy baba volt, második gyerkőc hüvelyi úton 12 óra vajúdás után 4,5 kilóval. Itt inkább a vajúdás utolsó 1-2 órája volt rossz, igen rosszabb mint amire számítottam és rosszabb mint amit valaha éreztem, nekem maga a kitolás nem fájt annyira, inkább csak fáradt voltam nagyon. Viszont a második gyermekemnél amikor megszületett az egy semmivel össze nem hasonlítható öröm, boldogság....sajnos ez az örömmámor a császár után nem jött :(
Én borzasztó horrorra készültem, és ahhoz képest jobb volt! Nem mondom, hogy nem fájt. De jobb, ha felkészülsz, mert a kismamák, akik lazábban veszik, azokat általában sokk éri!
Nekem az segített, hogy közben arra gondoltam, minden fájással közelebb jön a perc, hogy megszülessen a gyermekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!