Mire kell ilyenkor vigyázni? Akinek a méhszáj értéke 2000 vagy még nyitott is hozzá, írna nekem mit mondott a dokija?
Még mindig nagyon aggódom! 12 hetes vagyok és zárt vagyok ugyan de megvan rövidülve a méhnyakam. A papíromon pedig rajta van, hogy jókora újszülöttnagyságú felpuhult uterus. Ha fel van puhulva, akkor ugyebár ki is nyílhatok, nem?
És ez is aggasztó, hogy miért ilyen nagy a méhem? Másnak ilyen idősen max. férfi ököl nagyságú.
Ezeknek is nekem kellett utána járni, hogy mi mit jelent, mert a dokim nem mondott semmit, csak hozzám b...a a papíromat. Csütörtökön megyek másik dokihoz, de addig megöl az ideg!Ha járt valaki hasonló cipőben, írja le neki mit mondott a doki!Köszi!
Szia!
Nekem is 2000-es volt a méhszájam a 38. hétig.
A dokim szerint alkati kérdés, főleg annál, akinél már kora terhesen is ennyi.Tehát szerintem nálad is az.Én ugyanúgy dolgoztam stb.Nekem Magne B6-ot kellett erre szednem ,3*1-et, a 36. hétig.
Ne keseredj el, ez nem azt jelenti, hogy idő előtt kinyílsz!Én a 38. héten szültem császárral, mert elfolyt a magzatvíz, de egyáltalán nem tágultam.Vicces mi?
Az eredmény egy gyönyörű kislány.Úgyhogy csak nyugi!
A laborba a sima 12. heti vérvétel előtt ehetsz bármit. Ha cukorterhelésre mégy akkor nem ehetsz-ihatsz semmit előző este 6-tól. Majd ők adnak neked szőlőcukros vizet(illetve egy-két helyen tejjel és zsemlével oldják meg).
A belgyógyászati vizsgálattól sem kell félned, ott felvesznek mindenféle adatot ami az eddig előfordult betegségeidre vonatkoznak(allergia, szívritmuszavar, vese stb.bármi) plusz csinálnak ekg-t meg alaposan megvizsgálnak. Nyugi, semmi komoly és semmi kellemetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!