Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kell ilyenkor vigyázni?...

Mire kell ilyenkor vigyázni? Akinek a méhszáj értéke 2000 vagy még nyitott is hozzá, írna nekem mit mondott a dokija?

Figyelt kérdés

Még mindig nagyon aggódom! 12 hetes vagyok és zárt vagyok ugyan de megvan rövidülve a méhnyakam. A papíromon pedig rajta van, hogy jókora újszülöttnagyságú felpuhult uterus. Ha fel van puhulva, akkor ugyebár ki is nyílhatok, nem?

És ez is aggasztó, hogy miért ilyen nagy a méhem? Másnak ilyen idősen max. férfi ököl nagyságú.

Ezeknek is nekem kellett utána járni, hogy mi mit jelent, mert a dokim nem mondott semmit, csak hozzám b...a a papíromat. Csütörtökön megyek másik dokihoz, de addig megöl az ideg!Ha járt valaki hasonló cipőben, írja le neki mit mondott a doki!Köszi!

2010. jan. 17. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 2000-es volt a méhszájam a 38. hétig.

A dokim szerint alkati kérdés, főleg annál, akinél már kora terhesen is ennyi.Tehát szerintem nálad is az.Én ugyanúgy dolgoztam stb.Nekem Magne B6-ot kellett erre szednem ,3*1-et, a 36. hétig.

Ne keseredj el, ez nem azt jelenti, hogy idő előtt kinyílsz!Én a 38. héten szültem császárral, mert elfolyt a magzatvíz, de egyáltalán nem tágultam.Vicces mi?

Az eredmény egy gyönyörű kislány.Úgyhogy csak nyugi!

2010. jan. 17. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!De ez a felpuhult méh elég ijesztő:(
2010. jan. 17. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem se aggodj addig amig 2orvost meg nem hallgattál.én a ceglédi rendelésre panasz nélkül mentem el 7hetesen mert már gondoltam illö,semmi panaszom nem volt.erre addig matatott bennem az a nagy tudásu.. értelmes.. szintén terhes russzin judit betelepedett ukrán drnö hogy vérezni kezdtem és azt irta a papirra nyitva van ujjnyira a méhszáj.lehet hogy direkt csinálta,az ilyen nem orvosnak valo.az ö fajtájának saját magában kellene turkálnia.az ilyen nem terhes nök vizsgálatára valo.disznokat se vizsgáltatnék vele.nekem meg azt mondta kezdödö vetélés.másnapig sirtam,majd elmentem egy másik orvoshoz aki megállapitotta hogy vérzés nincs.a méhszáj nincs nyitva legfeljebb felpuhulva.ettöl szerintem nem kell annyira félni.persze vigyázz magadra,ne terheld tul magad,és a többi.a lényeg hogy nyugodj meg.legalább a stressz ne ártson
2010. jan. 17. 20:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Az igen!Akkor értelmes doktornő volt. Csütörtökön elmegyek egy másik doki magánrendelésére, csak addig míg rohadt sok kötelező vizsgálatot kell végig várnom (belgyógyászat,ekg, vérvétel, körzeti) és félek hogy gond lesz a sok állástól üléstől. Hat évet vártunk erre a babára, rettegek hogy baja lesz!
2010. jan. 17. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
alaborba 2dl tej egy zsömlével a hasban kell menni ugye?
2010. jan. 18. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
és még annyi hogy a belgyogyászaton mit csinálnak velünk?11hetes vok
2010. jan. 18. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:

A laborba a sima 12. heti vérvétel előtt ehetsz bármit. Ha cukorterhelésre mégy akkor nem ehetsz-ihatsz semmit előző este 6-tól. Majd ők adnak neked szőlőcukros vizet(illetve egy-két helyen tejjel és zsemlével oldják meg).

A belgyógyászati vizsgálattól sem kell félned, ott felvesznek mindenféle adatot ami az eddig előfordult betegségeidre vonatkoznak(allergia, szívritmuszavar, vese stb.bármi) plusz csinálnak ekg-t meg alaposan megvizsgálnak. Nyugi, semmi komoly és semmi kellemetlen!

2010. jan. 18. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
köszi a választ,jövöhéten megyek ultrahangra én is tartok még ettöl a puha méhszájtol,de remélem minden ok lesz.sok sikert neked is!
2010. jan. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!