17 hetes ultrahangon nem derült ki a pici neme. Mit tehetünk?
tegnap voltunk párommal 17 hetes ultrahangon.
Sok videót néztem, milyen is lesz mit is fogunk látni.
Mondtam a páromnak, hogy most már normálisan lehet látni a babát, lehet látni, hogy kisfiú vagy kislány lesz ha van kedve jöjjön el velem, és az első ultrahang nekem mekkora élmény volt (akkor nem tudott eljönni)
Szegény ez miatt vett ki egy nap szabadnapot.
De semmi élménye nem volt...
Kivártuk a sorunkat, bementem, megkérdeztem, hogy párom bejöhet, az ultrahang kb 1-2 perc volt, kijelentette a doki, hogy semmi gond minden rendben (hála a magasságosnak), egyben nem láttuk a picit csak a fejét, hogy megmérte, mondtam, hogy képet is szeretnék róla, azt mondta nincsen papír...
Kezembe nyomta a papírt és mehettünk kifelé.
Nem tartott az egész 5 percnél tovább...
Holnapra bejelentkeztem a nődokimhoz. Nem fog bolondnak nézni, hogy csak ultrahangot szeretnék csináltatni,hogy normálisan láthassuk a babánkat, és ha úgy fordul megtudjuk, hogy milyen nemű? :)
Szeretném ha páromnak nem csak a tudat lenne, hanem élmény is, hogy látja ott van.
Erre már nem kell szabadnapot kérnie :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
A 6-os válaszolónak ajánlom figyelmébe ezt a kérdést.
FIZETŐS ultrahangon is történhet ilyen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!