Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes ultrahangon nem...

17 hetes ultrahangon nem derült ki a pici neme. Mit tehetünk?

Figyelt kérdés

tegnap voltunk párommal 17 hetes ultrahangon.

Sok videót néztem, milyen is lesz mit is fogunk látni.

Mondtam a páromnak, hogy most már normálisan lehet látni a babát, lehet látni, hogy kisfiú vagy kislány lesz ha van kedve jöjjön el velem, és az első ultrahang nekem mekkora élmény volt (akkor nem tudott eljönni)

Szegény ez miatt vett ki egy nap szabadnapot.

De semmi élménye nem volt...

Kivártuk a sorunkat, bementem, megkérdeztem, hogy párom bejöhet, az ultrahang kb 1-2 perc volt, kijelentette a doki, hogy semmi gond minden rendben (hála a magasságosnak), egyben nem láttuk a picit csak a fejét, hogy megmérte, mondtam, hogy képet is szeretnék róla, azt mondta nincsen papír...

Kezembe nyomta a papírt és mehettünk kifelé.

Nem tartott az egész 5 percnél tovább...

Holnapra bejelentkeztem a nődokimhoz. Nem fog bolondnak nézni, hogy csak ultrahangot szeretnék csináltatni,hogy normálisan láthassuk a babánkat, és ha úgy fordul megtudjuk, hogy milyen nemű? :)

Szeretném ha páromnak nem csak a tudat lenne, hanem élmény is, hogy látja ott van.

Erre már nem kell szabadnapot kérnie :)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

2014. szept. 3. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17 hetesen is sokszor korai még. Nekem 20 hetesen sem tudták megmondani a nemét. Ne legyél türelmetlen! Várj még pár hetet és ha szerencséd van, úgy fekszik a baba, kiderül!
2014. szept. 3. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell tenni. A biztos neme úgyis akkor derül ki, amikor megszületik!:) És a későbbi ultrahangokon már egy igazi, "nagy" baba fog látszódni, sokkal nagyobb élmény, még mint most.

Mi egyébként először 33 hetesen láttuk, hogy kisfiú lesz a gyerkőcünk.:) És nem akadtam ki és nem dőlt össze a világ, csak mert előbb nem derült ki.:)

2014. szept. 3. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
32%

Ó, édes istenem, micsoda problémák ezek, amiket leírtál.

Nem elég az neked, hogy minden rendben van?

Az én babám 25 hetesen megszületett halva, és csak akkor tudtam meg, hogy kislány lett volna.

Ne türelmetlenkedj, inkább örülj annak, hogy babát vársz, és hogy egészséges.

2014. szept. 3. 10:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igazából nem az lenne a fontos, hogy mindenképpen kiderüljön, hogy fiú vagy lány, hanem az, hogy páromnak szeretnék ezzel jót, egy élményt, hogy ott van, látszik ahogy mozog, ver a szíve, mert a következő ultrahang nem mostanában lesz, és látom rajta, hogy ez miatt el van keseredve, hogy ő semmit nem lát, vagy érez csak az a tudat, hogy van és kész.

Sajnálom, hogy veled ez történt :(

2014. szept. 3. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Menjetek el egy babamozira, mi a 21. héten voltunk. Nem akartunk menni, de nálunk is pont úgy zajlott a 18 hetes uh, ahogyan nálatok, futószalagon, ráadásul durván el is mérték a gyerek fejét. Nagyon megijedtem, ezért jelentkeztem be gyorsan. Na ott már szépen láttunk mindent a babából, kiderült, hogy teljesen egészséges, és a neme is. A férjemnek is hatalmas élmény volt.
2014. szept. 3. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Fizetős ultrahangon ilyen nem történne, menjetek ilyenre. A tb támogatottba úgy látszik csak ennyi fér...szomorú.
2014. szept. 3. 10:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Menjetek 4Dre ott fél v 1 órán keresztül is lehet nézegetni mit csinál. UH-n nem fogják neked órákig nézni mikor utánatok nem kevesen vannak.

Mondjuk nem értem a párom minden Uh-ra jött velem és mind élmény volt neki pedig nekünk se tartottak 5-10 percnél tovább.

2014. szept. 3. 10:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos a páromat az első ultrahangnál nem engedték el szabadnapra, a mostani katasztrófa volt. Tényleg futószalag :)

Nem volt neki élmény mert hiába nézte a monitort csak nagy szürkeséget látott ha meg kérdezett egy szavas válasz jött.

Semmit nem láttunk belőle.

Így is élmény lett volna a párodnak?

2014. szept. 3. 11:06
 9/12 anonim ***** válasza:
A 18.heti genetikai Uh-on egy tapló dokit fogtam ki,aki nagyon megijesztett(gépre fogta,h szar és nm lát semmit),így én is kértem a sajátomhoz időpontot,h ő is megnézze a Picit. 3 nap múlva volt időpontom és láss csodát minden rendben volt a babával és megtudtuk,h Kisfiunk lesz.
2014. szept. 3. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsokat elmegyünk majd 4d-re :) köszönöm szépen :) :)
2014. szept. 3. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!