Lehet ez még a szülés "hatása" vagy baba lesz?
Figyelt kérdés
9hónapja szültem. Kb 2hónapja nem szedem a gyógyszert mert párom csak ritkán van itthon. Azóta csak gumival védekezünk. Eddig mindig megjött időben. Most 5napja késik. Tesztet még nem tudtam még venni.2010. jan. 17. 17:24
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy azon a napon mikor meg kellett volna jönnie, kicsit görcsöltem mint mensikor és kb 1,5napig barnáztam.
2010. jan. 17. 17:25
2/4 anonim válasza:
ez még simán lehet a szülés miatti rendszertelenség.mondjuk én nem szedtem gyógyszert,mert mi is ritkán voltunk együtt...és kb 8-9hó napjára lett fix 34napos a ciklusom.aztán rástartoltunk a tesóra,úgyhogy mi védekezés nélkül 1.-re összehoztuk(20+6hetes a pocaklakó)
mindenképp megérné egy tesztet venni,bár ha nem volt lyukas a gumi.....
3/4 anonim válasza:
hát ha gumival védekeztek akkor kizárt h babás vagy.szerintem.de csinálj tesztet h megnyugodj.
4/4 anonim válasza:
Az azért nem biztos, hogy ha gumival védekeztek, nem lehet terhes. A barátnőmék is úgy védekeztek, rögtön felhúzták a gumit, nem szakadt ki, mégis terhes lett.
Vegyél tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!