18 hetes ikerterhes vagyok. Ma pisilés után a wc papíron hajszálvékony vércsík. Honnan jöhet?
Ma egész nap éreztem a hasam, fájdogál. Olyan, mintha meg akarna jönni, vagy hasmenés érzés egyszerre.
A babákat érzem mocorogni. Szedem a magnéziumot, fekszem.
A vércsík olyan volt, mint mikor erősebben orrot fújsz és a váladékban találsz vért.
Volt valaki hasonló cipőben? Köszi
Szia! Szintén így jártam a 17. hétben. Kisebb alvadt vér darabot fedeztem fel, majd azonnal futás a dokihoz, hogy mi van a kicsimmel. Befektettek 3 napos kórházi megfigyelésre egy uh vizsgálat után, ami persze semmi rosszat nem mutatott. Benn a kórházban mindenféle vizsgálatot elvégeztek, hogy vajon mitől lehetett ez, honnan folyt a vér. Sokféle vizsgálatot csináltak, tüzetesen átnéztek, a lepény nem vállt le, zárt volt a méhszájam stb.... Nem tudják az okát miért is fordulhatott ez elő. Sok magnéziumot kell szednem és nem szabad idegeskednem. Mindez 3 hete történt és azóta is előfordult párszor. A baba viszont jól van és óriási bokszmérkőzéseket szokott rendezni, legfőképp éjszaka :)
Azt mondom, hogy menj el a dokihoz, nézesd meg, mert egy ikerterhesség nem játék egyikőtöknek sem.
Persze nem vagyok doki és csak a saját tapasztalatom tudom leírni.
5-nek :)
Azóta sem volt semmiféle panaszom. Arra gondolok, hogy előtte való nap egy kicsit túlvállaltam magam és nyálkahártyás vércsík volt. Pihentem szigorúan 3 napot. Azóta ok. A babák mocorognak, bár kicsit lustik most, de biztos az időjárás. Én meg ingerültebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!