3. trimeszteres kismamák! Hány percenként jártok pisilni? Mennyit pihentek? Hogy érzitek magatokat? És hány hetes vagy?
39+3 hetes km vagyok:)
40 percenként pisi, éjjel-nappal....
Sokat pihizek, sokat teszek-veszek....
Éjszakáim egyre "rosszabbak", már nem nagyon tudok aludni, medencetájékom nagyon fáj, így éjjel az átfordulás durva.....DE MEGÉRI:)
Viszont szülésnek, semmi előjele, picikém nagyon elvan bennem:)
én 31. hét közepén vagyok. És most kezdem "terhesnek" érezni magam. Még két hetet dolgozok aztán már pihi. Egyre többször érzem, hogy nem kapok rendesen levegőt. Északa 4-5x járok ki vécére. Napközben sem birom 1-1,5 óránál tovább.
Az alvással van bajom újabban. egyrészt a sok kijárkálás. Másrészt olyan intenzív álmaim vannak folyamatosan, hogy már azoktól sem tudom magam kipihenni.
Délután 3 órakor elkezdek leereszteni, és 6-ra kész vagyok már teljesen. 8-kor legkésőbb alvás.
Amúgy jól vagyok. :-)
Sziasztok!
Én a 33. hétben járok. Pisilni 30-40 percenként, de nálam is van úgy, hogy nem megyek 2 órán keresztül. Éjszaka csak egyszer,kétszer de nagyon sokat iszok. Az álmaim nekem is intenzívek, és baromságok :) szültem már kutyát is :D pedig nincs is kutyánk :))
Pihenni próbálok többet, de néha nem megy, mert nem bírok "csak" feküdni. Szerintem a feje lent lehet, mert a csuklását ott érzem jobban.
Könnyű szülést mindenkinek! :)
En a 36. hetben vagyok. Mondhatjuk, hogy igen jol erzem magam, nagyon fitt maradtam, aminek orulok, mert sok dolgom van. A nagyobbik gyermekem is meg baba, a munkat nemreg hagytam abba, most pedig egy koltozes kellos kozepen vagyunk. Szoval gondolhatod, hogy mennyit pihenek... Korai keles, kesoi fekves, kozben neha meg almatlansag, a nagyobbik babamat altatom napkozben egyszer, akkor szoktam melle lefekudni.
Az elmult ket-harom hetben en feltunoen ritkan pisilek, marmint a terhesseghez kepest, mert elotte orankent egyszer minimum mentem. Ejszakankent is 3-4 alkalom megvolt.
Most max egyszer ejszaka, de olyan is van, hogy egyszer sem. Napkozben sem arrol szol mar az eletem, hogy wc kozelben maradjak es haztol-hazig rohanjak a pisi miatt.
Egy gond van csak: nyilik a mehszajam a 30. het ota, szoval parazok, hogy nem marad meg bent negy hetet a babam (a koltozes miatt ki kellene birnunk egyutt februar kozepeig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!