Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kell ilyenkor vigyázni?...

Mire kell ilyenkor vigyázni? Akinek a méhszáj értéke 2000 vagy még nyitott is hozzá, írna nekem mit mondott a dokija?

Figyelt kérdés

Még mindig nagyon aggódom! 12 hetes vagyok és zárt vagyok ugyan de megvan rövidülve a méhnyakam. A papíromon pedig rajta van, hogy jókora újszülöttnagyságú felpuhult uterus. Ha fel van puhulva, akkor ugyebár ki is nyílhatok, nem?

És ez is aggasztó, hogy miért ilyen nagy a méhem? Másnak ilyen idősen max. férfi ököl nagyságú.

Ezeknek is nekem kellett utána járni, hogy mi mit jelent, mert a dokim nem mondott semmit, csak hozzám b...a a papíromat. Csütörtökön megyek másik dokihoz, de addig megöl az ideg!Ha járt valaki hasonló cipőben, írja le neki mit mondott a doki!Köszi!

2010. jan. 17. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Mekkora egy bunkó orvos!

Nekem a 30. hét fele volt 2000 az érékem, nekem akkor azt tanácsolták, hogy ne üljek sokáig. Sajnos a többihez nem értek:(

Remélem nem lesz semmi baj.

2010. jan. 17. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Mivel még nagyon az elején vagy valóban nagyon sok pihenés(vízszintesben )javasolt. Ugyanis a gravitáció miatt nehogy hamarabb kinyíljon és esetleg vetélés vagy a 24.hét után koraszülés legyen. Nekem a 32.héten volt 2000-es, aztán 36.héten egy ujjnyira végig ki voltam tágulva( ez volt múlt héten), azonnal be kellett feküdnöm a kórházba, egy hétig voltam bent, ez idő alatt nem nyílt tovább, mivel sokat feküdtem. Most itthon vagyok csütörtökön kell mennem ismég vizsgálatra, majd ott kiderül , hogy alakult a dolog. Szóval azt tanácsolom nagyon sokat pihenj, kerüld a biciklizést és reméljük nem lesz gond. Ha érzel a hasad aljában húzó érzést azonnal keresd fel a dokidat, mert az jelezheti , hogy nyílik a méhszáj. 37km-eüs
2010. jan. 17. 11:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy még most állok a kötelező vizsgálatok előtt, úgyhogy sokat kell dokihoz járnom, és persze itt a házimunka. Nem tudom így mennyit tudok feküdni..
2010. jan. 17. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 28 hetesen rovidult ket ujjnyira a mehszaj, mint most a tied. En ugy tudom, hogy ez alapban nem lenne hatalmas problema, amig nem nyilik.

Tobbedik babajukat varoknal peldaul sokszor mar alapban 2000-es a mehszaj. En a masodikat varom es nem is mondott a doki semmit, amikor 2000 lett. Viszont ra ket hettel ismet vizsgalt, mert sokat kemenyedett a hasam es akkor mar nyilni is kezdett a mehszaj, akkor javasolt tobb pihenest, tobb fekvest, stresszmentesseget, ne emeljek, loadagnyi magnezium, stb. Most a 36. hetben vagyok mar, most fogok ismet dokihoz menni, nem tudom, hogy azota mi a helyzet, de attol tartok, hogy romlott. (Bar nekem ez mar nem nagy trauma, 2-3 hetig meg csak kibirjuk egyben.)

2010. jan. 17. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!