Miért nem lehet terhesség alatt aplikátort használni a hüvelykúphoz?
Mi köze van a kettőnek egymáshoz?
És mi van, ha a 3 db canesten kup nem szüntette meg a panaszaimat? Vegyek még egy 3 dbosat?
A doki meg sem vizsgált, csak azt mondta használjam ezt...
34 hetes vagyok
Na, azért ha a doki mondta hogy használja akkor csak használja, nehogy már mi itt távgyógyításba kezdjünk!!!!
Azért nem lehet aplikátort használni terhesség alatt mert félő hogy "túl" magasra kerülne a kúp, közel a méhszájhoz, ami a terhesség alatt igen érzékeny, félő hogy a tabletta felmarná a nyálkahártyát. A canesten combi elég erős asszem 200mgos hatóanyag van benne (a sima 100as) ezért a 3 darab elég lesz, legalábbis nekem elég volt. Azért ajánlotta vizsgálat nélkül mert a legtöbb hüvelykúp hatóanyaga ugyanaz, csak más-más gyártja, és a canesten nagyon jó gombaölő ill. gyulladásgátló, amolyan univerzális kúp, a szülés előtti hüvelyfertőtlenítésre is alkalmas, majd az össze "bacit" kiírtja.
De 1) a doki meg se vizsgálta 2) a Canestentől nem múlétak el a panaszai. Szóval engem érdekelne, hogy mik is ezek a panaszok. :-) terhesség alatt ugyanis a szokásosnál erősebb folyás teljesen természetes, sőt, egészséges dolog: a folyás kifelé sodor mindenféle kórokozót. Ez nem a gombásodás tünete, ergo nem kell rá Canesten.
Ráadásul az utóbbi napokban feltűnően sok kismami kezdett el aggódni a folyása miatt. :-)
Folyásom volt is, az tudom hogy "normális". De most állatira vizskedek és nem használt semmit a 3 kup és a kenőcs. Holnap megyek másik dokihoz, remélem mond valamit.
Épp számolgattam, hogy már így is 4600 ft-ba vagyok és nem javultam (canesten, utazás...)
Nos, a viszketés tényleg gombára utalhat.
Nem tudsz másik dokit keresni, aki foglalkozik is veled? Ezenkívül faggasd ki a gyógyszerérszt, hogy milyen recept nélküli szert tud még hüvelygombára, ami tényleg hatásos. Van valami ezüstkolloid tartalmú is, úgy tudom, a nevét persze elfelejtettem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!