Mit lehet ezzel csinálni? Nagyon félek! Bővebben lent!
21 hetes terhes vagyok,majdnem az eleje óta sokat görcsölök,a hasam alja is néha fáj,szúr,fáj a derekam is.
a védőnőmnek már mondtam többször is,mintha nem is hallotta volna.orvosnál voltam,de mikor bementem el sem mondhattam mi a problémám,mert szinte azonnal kirakott,hogy majd akkor menjek ha a védőnőm küld be hozzá!
aztán voltam az előző orvosomnál,ő annyit mondott,hogy pihenjek sokat,ne emelgessem a nagyobb gyermekeimet se mást ami nehezebb.de ez sem nagyon segít,még így is sokszor fáj.
csütörtökön végre elmehettem volna orvoshoz,ott is voltam délutánfél 3kor ahogy a védőnőm kérte,erre mikor kérdeztem,hogy hol az orvos,azt mondta miért nem mentem fél órával korábban,mert már elment az orvos.akkor szólt,hogy át tették keddi napra a terhesek vizsgálatát,pedig minden nap itt megy el a házunk elött állítólag!
nem tudom mitől fáj ilyen sokszor és ennyire!Miért lehet ez?Valami baj lehet?
A tested (méhed) így jelez, hogy lassíts, több pihenésre lenne szükséged. Én 20 hetesen tapasztaltam ezt, ekkor hagytam ott a munkahelyemet (dokim javaslatára).
Amit tehetsz a pihenésen kívül: növelni a magnézium adagot, erős görcs esetén pedig egy pici tömény alkoholt igyál, mert az szinte azonnal ellazítja a méhet. Ez utóbbit nekem anno a dokim javasolta (a babádnak ekkora kis mennyiségtől nem lesz semmi baja) és nagyon bevált.
Remélem tudtam segíteni!
7 hónapos ikrek anyukája
nem akad túl sok nőgyógyász,keresgéltünk már,de ...
nem mondhatnám,hogy olyan nagyváros,de annyira nem is kicsi.a baj az is egy picit ezzel az orvoskereséssel,hogyakisebbiok fiam 2évesés őt egész nap cipelnem kell magammal ha megyek,mert nagyszülő nincs,nincs kire hagynom.itt nincs kórház és 1-1,5órát utaznunk kell ha orvost akarok látni.most januártól végre kaptunk egy másik orvost,még őt megnézem mielött magán orvost keresnék,hátha ő jó lesz,akkor legalább csak fél órát utazunk,bár így is egész délelőtt cipelem ide-oda a fiamat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!