Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes vagyok. Ma uh alapján...

34hetes vagyok. Ma uh alapján 88mma bpd és ez igy 36hete adott ki. akkor most melyik azigaz? Vagy ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

ne adj ezekre az adatokra! ahány uh-készülék, annyiféle adat. ha megnézed pl. a mamanetes listát, ott a 36. hétre 9 cm-t ír, egy másik oldal meg 9,2 cm-t.

a 88 mm 35 hetesnek felel meg a mamanet szerint.

2008. aug. 7. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia nekem minden adatom nagyobb kb.22hét óta több mint 2 héttel. De a doki azt mondta az az időpont számít amit az elején leírtunk. Nekem 34hetesen 89mm volt a Bpd-je. Hát nagy baba lesz, de én úgy érzem (remélem) nem várja meg a kiírt időpontot és előbb jön.

üdv 36hetes kismama

2008. aug. 7. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ma voltam uh_n 34+2 hetesen:

BPD:96mm

TAD:90mm

SÚLY:3100g

Ő sem éppen kicsike. :)

2010. jún. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!