Hán hetes lehetek ha lúdtojásnyi a méhem nagysága?
Ma voltam orvosnál, mert pozi lett a tesztem. Kézzel megvizsgált és mondta hogy valóban terhes vagyok. De nem vizsgált meg Uh-al :( Azt sem mondta hány hetes vagyok, csak annyit hogy lúdtojásnyi a méhem nagysága. Papírt sem adott csak egy beutalót jövőhét szerdára az uh-ra és utána vissza kell mennem.
Hány hetes lehetek ha lúdtojásnyi a méhem? Vajon miért nem nézett szívhangot?
Szia!
Korhazban voltal? Gondolom igen, ha beutalot adtak. Sajnos a korhazban nalunk is igy mukodik. A doki csak kezzel vizsgal minden honapban, ultrahangra en is beutaloval jarok.
Nekem ludtojasnyi kb a 8. heten lehetett, akkor elmentem magandokihoz es o azt irta a papirra..de lehet kicsit fiatalabb de idosebb terhesseg is ludtojasnyi..
Udv:18hkm
Nekem is azt mondták az elején,hogy lúdtojásnyi,kb 8.hét!
16hkm
méhtest alakjának változásai:
6. hét: tojásnyi
8. hét: lúdtojásnyi
10. hét: nôi ökölnyi
12. hét: férfiökölnyi
16. hét: csecsemôfônyi
20. hét: gyermekfejnyi
24. hét: a méh a köldökmagasságban van
28. hét: a méh a köldök felett két harántujjal helyezkedik el
32. hét: a méhfenék négy harántujjal a köldök felett
36. hét: a méhfenék a legmagasabban helyezkedik el, a szegycsont alatt négy harátujjal, ettôl kezdve leszáll, a magzat beilleszkedik a medence bemenetébe, ezért mondják, hogy leszáll a hasa, nemsokára szülni fog…
Ezt talaltam neked!
Remelem segit!:)
Utolso voltam
Köszönöm. Igen segített :)
Kórházban voltam . De tavaly hüvelyi új-al is megnézték.
Most magyarázták h vmi megváltozott lehet h ez is
Én ma voltam nődokinál, nekem is lúdtojásnyit mondtak.:)
7 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!