Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális dolog hogy mindenen...

Normális dolog hogy mindenen sírok?

Figyelt kérdés
Még csak nagyon az elején vagyok a terhességnek, pontosabban 1 hete teszteltem pozitívat és azon kívül hogy gyakran járok pisilni meg folyamatosan fahéjas ételeket kívánok semmi más terhességi tünetem nincsen. De ez az állandó sírhatnék... Még itt is olvasgatok hozzászólásokat és már azon könnybe lábad a szemem. A kisfiamnál csak a szülés után voltam így. Ez most a hormonváltozásoktól van?
2014. aug. 28. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális, igen. A hormonok miatt van.
2014. aug. 28. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát én 25 hetes leszek, de még most is mindenen sírok:D

1-1 jól megcsinált reklámon is képes vagyok bömbölni:)

És biztos, hogy normális:) Nem hiszem, hogy ezzel bármi gond lenne:)

Gratula a baby-hez:)

2014. aug. 28. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is így vagyok a reklámokkal is vagy egy szebb zene. Bár a zenénél az "Édes Kisfiam"-ot mióta megvan a fiam nem tudom sírás nélkül meghallgatni :-) pedig már 6éves.
2014. aug. 28. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem terhesnek sem kell lennem ahhoz, hogy ilyeneken könnybe lábadjon a szemem, úgyhogy szerintem ez tök normális dolog :D
2014. aug. 28. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 16 hetes vagyok,és még egy pörgős zeneszámot is képes vagyok megkönnyezni :D

Előre félek,mert pár hét múlva tartjuk az esküvőnket,lehet nem is kéne sminkeltetnem....

2014. aug. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!