Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi okozhatja hogy 12 hetesen...

Mi okozhatja hogy 12 hetesen már látszik a linea nigra a hasamon, pedig nem vagyok egy szőrös típus?

Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs koze ahhoz hogy valaki mennyire szoros tipus..En inkabb szoros tipus vagyok,a hasam is szorosodik de a linea nigra meg eggyaltalan nem latszik,lehet nem is lessz,vagy csak ezutan..25 hetes kismama
2008. aug. 7. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csík mindig is ott volt (mindenkinél), de a színe eddig megegyezett a bőr színével. A terhesség alatt megsötétedik (a hormonok által fokozott melanintermelésnek köszönhetően), majd a szülés után, mint ahogy a többi hasonló pigmentációs változás is, fokozatosan eltűnik. Minél sötétebb a bőr alapszíne, annál jobban látszik a csík.

Régi népi hiedelem, hogy ha a linea nigra a köldökig tart, lány lesz a gyerek, de ha egészen az alsó bordákig felnyúlik, akkor fiú.

Nekem még nem látszik de biztosan nem maradok ki én sem :)

Boldog babavárást!

15+6 hetes kismami

2008. aug. 7. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 8 hetesen halványan megjelent, csodálkoztam is. Már 13 hetes vagyok, és még ugyanolyan halvány azóta is. Nem vagyok szőrös típus én sem, nem hiszem, hogy összefügg ezzel.
2008. aug. 7. 17:11
 4/10 Nikcsi ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is mar a 8. het korul latszodott, ugy ket honapja meg felkuszott egeszen az also bordamig. Igaza lehet a 3. valaszolonak, mert ugy nez ki fiam lesz! :)

29 hetes kismami

2008. aug. 7. 19:37
 5/10 Nikcsi ***** válasza:
100%
bocsi, a 2. valaszolonak
2008. aug. 7. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A 2. válaszoló vagyok,ezt a csík és fiú-vagy lány babonát egy oldalon olvastam de aki írta annak már kétszer bevált.Nekem még nem látszik így várnom kell, a 18 hetes uh-on már talán megmutatja magát :)
2008. aug. 7. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a köldökömig van és már nem fog a bordámig. Mégis fiút várok.:D

37.héten

2008. aug. 7. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En meg kicsit szorosebb tipus vagyok, de egyaltalan nincs linea nigram, pedig a 35. hetben vagyok.
2008. aug. 7. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem látszik, talán nagyon halványan valami, de lehet, csak én képzelem oda, mert más nem látja :D. Alapból viszont elég fehér a bőröm, bár a barátnőmnek is az és neki elég sötét volt a vonal.

22 heteske

2008. aug. 8. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem kb. 3 hete látszik a "csík" a hasamon, és nem csak a köldökömig ér.. Nálam az összes népi hiedelem (has formája stb..) megdőlni látszik, mert ennek ellenére lányom lesz...

;D 25 hetes kismami

2008. aug. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!