Mi okozhatja hogy 12 hetesen már látszik a linea nigra a hasamon, pedig nem vagyok egy szőrös típus?
Ez a csík mindig is ott volt (mindenkinél), de a színe eddig megegyezett a bőr színével. A terhesség alatt megsötétedik (a hormonok által fokozott melanintermelésnek köszönhetően), majd a szülés után, mint ahogy a többi hasonló pigmentációs változás is, fokozatosan eltűnik. Minél sötétebb a bőr alapszíne, annál jobban látszik a csík.
Régi népi hiedelem, hogy ha a linea nigra a köldökig tart, lány lesz a gyerek, de ha egészen az alsó bordákig felnyúlik, akkor fiú.
Nekem még nem látszik de biztosan nem maradok ki én sem :)
Boldog babavárást!
15+6 hetes kismami
Szia!
Nekem is mar a 8. het korul latszodott, ugy ket honapja meg felkuszott egeszen az also bordamig. Igaza lehet a 3. valaszolonak, mert ugy nez ki fiam lesz! :)
29 hetes kismami
Nekem csak a köldökömig van és már nem fog a bordámig. Mégis fiút várok.:D
37.héten
Nekem sem látszik, talán nagyon halványan valami, de lehet, csak én képzelem oda, mert más nem látja :D. Alapból viszont elég fehér a bőröm, bár a barátnőmnek is az és neki elég sötét volt a vonal.
22 heteske
Sziasztok!
Nekem kb. 3 hete látszik a "csík" a hasamon, és nem csak a köldökömig ér.. Nálam az összes népi hiedelem (has formája stb..) megdőlni látszik, mert ennek ellenére lányom lesz...
;D 25 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!