25 hetes terhes vagyok es az amugy virgonc babom tegnap ota
nem mozog. Valami baj lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon felek!
2008. aug. 7. 12:51
1/8 anonim válasza:
Szia! Bár én még csak a 20. hétben járok, az enyém, ha egy nap nagyon aktív, akkor képes 2 napig jelet sem adni magáról. Szerintem csak elfáradt. Ha nagyon nyugtalan vagy, menj el a védőnőhöz és hallgassa meg a kis szivét. Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
2008. aug. 7. 12:57
2/8 anonim válasza:
Nyugodj meg! Nekem is van hogy egy- másfél napig nem mocorog, aztán másnap hajnalba bejelentkezik hogy semmi gond, minden rendben!:) Aztán van hogy estig semmi mocorgás aztán napközbe beindul. SZóval nálam össze-vissza van.
Ne félj! Mond neki hogy jó lenne ha legalább megbökdösne egy kicsit hogy megnyugodj!:) Szerintem este tuti beindul majd vagy hajnalba, szóval tényleg nyugi!!!;)
Üdv. És félelem mentes baba-várást Neked!:)
25 hetes kismami szintén :)
2008. aug. 7. 12:59
3/8 anonim válasza:
Nálam is előfordul, hogy néha lusta. Van amikor délelőtt-délután érzem elég sokat, aztán pedig csak este icipicit. Ne izgulj, nem lesz semmi baj!! Az első válaszolónak igaza van, ha annyira izgulsz, menj el a védőnőhöz. Minden jót, üdv 22 hetes kismami
2008. aug. 7. 12:59
4/8 anonim válasza:
Hát én minden kinek azt tanácsolnám ha 1 egész napig semmi mocorgást nem érzel akkor kórház és nézzék meg mi a helyzet mert bizony minden nap kell mozogni annak a picurinak.jobb félni mint aztán megijedni.
2008. aug. 7. 13:19
5/8 anonim válasza:
Szia! Az idő tájt engem is beijesztett jó alaposan, kétszer is. Pihenj sokat a hüvösben, polcold fel a lábad, hallgass kellemes, megnyugtató zenét, koncentrálj a babádra. Nekem ma már ez a bevált módszer. És neked egy javaslat. Ha nyugtalan vagy, akkor pedig tényleg irány a védőnő egy szívhang hallgatásra. Magamról tudom, hogy akkor nyugszik meg igazán mindenki, ha ott hallod a pici szive dobogását:)
A babák egyébként ugyanúgy megérzik a fronokat, hidegeket, hőségeket, őket is befolyásolja, nem csak minket. Ilyenkor mindenki lustább, még ők is:)
2008. aug. 7. 13:23
6/8 anonim válasza:
Szia!Ne aggódj!Én most vagyok a 30 hétben,nálam is vannak napok mikor csak este jelez vagy reggel.Szerintem ez a nagy hőség meg persze mamahangulata,frontok stb.Próbáld meg,hogy iszol egy kis kolát,vagy egy kis csokit egyél,vagy sütit.Nálam a gumicukor vált be arra nagyon beindul.Meg van még egy mócerem,lehet hogy ezzel sokan nem értenek egyet de bevált,meg nyomkodom újammal óvatosan a hasamat,arra mindig reagál,és vissza jelez. Ha nagyon nyugtalan vagy hívd fel védőnőd,és kérd meg,hogy hallgassa meg babád szívhangját.Remélem tudtam neked segíteni!Szép babavárást!Üdv:Zsuzsa
2008. aug. 7. 13:45
7/8 anonim válasza:
Persze, nem szabad idegeskedni, de azért ha egy napja nem érzel mozgást, meg kéne nézetni. Én nem vagyok egy pánikolós típus, de azért ne vicceljetek. 25 hetesen azért minden nap kellene jelentkeznie a babának.
2008. aug. 7. 15:47
8/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem is menj be a kórházba és nézesd meg magad, inkább ötször feleslegesen! Sajnos én sem éreztem a babám mozgását a 36. héten, kb. 2 órán keresztül, amikor bementem a kórházba. Ott már csak azt tudták megállapítani, hogy már nem él a pici.
Nem ilyesztegetni akarlak, s lehet, hogy túl óvatosnak gondolsz, de szerintem megér annyit, hogy megnyugodj, minden rendben-e. Most is babát várok, s 16 hetesen nekem is jelentkezik napjában többször is. De ettől függetlenül valószínüleg minden rendben van nálad, s valamiért csak lusta most. Írd meg, ha tudsz valamit. S próbálj ne idegeskedni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!