32 hetes terhes vagyok! A babám súlyát 2400 g-ra saccolta a doki. Nem sok ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 11:58
1/8 anonim válasza:
valóban kicsit sok, a 36. héten 2,7 kg körüli a normál súly.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Nekem a 38. héten 3,8-ra saccolta és másnap reggelre megszületett a kisfiam 3,6-al. Ma már nagyobbak a babák, mint régen, szerintem kórosnak semmiképpen ne gondold!
3/8 anonim válasza:
a netes táblázatok szerint 32 hetesen 1,6-8 kg a normális
4/8 anonim válasza:
Hali!Nekem 30 hetesen 1775g volt az UH szerint a babám és most két hét múlva megint menni kell UH-ra,mert nekem is azt mondták,hogy nagyobb az átlagnál.DE,az UH-os azt is mondta,hogy 10% az eltérés+ - -ban.32 hetes kismama
5/8 anonim válasza:
Nekem a 30. héten 1550-re saccolták és azt mondta rá a védőnő, hogy nagy baba lesz. A 2400 soknak tűnik, de tényleg ott van a 10%, és ahogy írod is ez csak saccolás! A baba fejméretéből száomolja a gép.Attól még, hogy kerekebb a buksija nem feltétlenül duci máshol is. Egyébként hallottam én már olyat is, hogy 1kg eltérés volt a saccolt súly és a pár nappal később megszületett baba súlyában.
6/8 anonim válasza:
Ne aggódj, sokat tévedhetnek a méretek saccolásával! Nekem a 35. héten 3300grammra tippelte a doki, mondta is, hgy ha bennt marad a 40.-ik hétig, akkor hetente 250gramm gyarapodással számolva bőven 4 kiló fölött lesz a baba.
Mit mondjak, kezdtem félni...
Erre a 36.-ik héten megszületett a pici lányom 2750grammal. Nem lett volna több 3,5 kilónál. De még aznap is nézték uh-n, és még akkor is 2900-3000 grammot mondtak.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem lehet adni a súlybecslésre.Nekem az utolsó uh.-on 3000g-ot mondtak és aznap megszülettett 3500g-al.Az egyik csajnak meg azt mondták nagy a baba,megcsászározták és 2900g lett.
8/8 anonim válasza:
Szia.Nincs semmi gond ezzel a súlyal hisz az uh nem tökéletes és még le is vonsz egy kicsit.Az énfiam csak 3kl volt 37 hetesen és valahogy fölhízott 4 és fél kilóra.Valószínüleg nem annyi volt 37 hetesen de inkább nagyobb legyen mint kissebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!