10+4 hetes vagyok, természetes amit érzek?
Figyelt kérdés
Néha picit kellemetlen alhasi szurka, tudom, hogy a méhtágulástól, meg az izmok alakulásától érzem. De egy picit erősebb megakar jönni érzésem is van, fáj a derekam, néha feszít a pocim. Nagyon tartok tőle, hogy elmehet a baba. eddig nem foglalkoztam vele, de így, hogy közeledek a 2 trimeszterhez nagyon beparáztam. Első baba, ezért nem tudom mit kell érezzek. 2008. aug. 7. 11:37
1/6 anonim válasza:
Nyugi!Nem kell mindjárt a legrosszabbtól tartani!Nekem is volt ilyen,ami persze nem azt jelenti,hogy Neked azért amiért nekem.Hogy teljesen megnyugodj,szerintem konzultálj a dokiddal,vagy a védőnővel.Boldog baby-várást!24 hetes kismami
2/6 anonim válasza:
Szia. Csatlakoznék az előttem szolóhoz de annyit még hogy egy kis magnézium szedése nem árt meg de ezt a dokik is szokták felírni.
3/6 A kérdező kommentje:
25db-nál tartok ma. Peddig ritkán szoktam 1-nél többet szedni.
2008. aug. 7. 13:31
4/6 A kérdező kommentje:
Mármint 2db:):)
2008. aug. 7. 13:31
5/6 anonim válasza:
Szia,
Nekem is sokszor nyilalt, (4. héttől) kicsit görcsölgetett (volt hogy elég sűrűn is a 11. héten) akkor elmentem egy uh-ra, orvossal beszéltem. 3x2-re emelték a MgB6-ot, de nem szedtem csak 3-at, max egy nap. Végül jobb lett...
6/6 anonim válasza:
Szia!
Ebben az időszakban nekem is sokszor volt nyilaló, szurkáló érzésem és erősebb görcseim is. Természetesen végig izgultam a 12. heti UH-ig, de felesleges volt.
Most vagyok 21 hetes és minden rendben van. A derék és lábféjéson kívül minden ilyen panaszom elmúlt, most már csak a fiam rugdos belülről.
Ha az megnyugtat beszélj a dokival, vagy a védőnővel, de szerintem nem kell izgulni.
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!