Kevesebb a magzatviz! Ez mitöl van? Természetes? Ma mondta a dokim szerdán is mennem kell meg pénteken is. Marad elég neki nem lesz baja? 39 hetes km.
Nekem is volt ilyen. Azt mondta a dokim, hogy lehet, hogy éppen akkor cserélődik a víz, és azért kevesebb. Másnap reggelre azért kért főorvosi kontrollt, mert én akkor már túlhordtam, de oda már nem kellett mennem, mert éjjel megrepedt a burok, és szivárogni kezdett a víz.
De ha csak szerdára rendeltek vissza, akkor nem hiszem, hogy akkora gond lenne.
Nekem a 18. héttől kevesebb volt, nálam ez alkati kérdés, mert mind a két gyereknél megállapították. Semmi gond nincs vele. A 39. héten meg pláne nincs. A terhesség vége felé normális dolog, ha csökken a magzatvíz. :)Az sem mindegy, hogy mikor nézik, mert ahogy az előző is írta cserélődik, folyamatosan változik a mennyisége. Nyugi és készülj a szülésre és a babázásra. :)
Egy 2 gyerekes szülésznő anyuka :)
Ha gond, akkor ugyis meginditjak a szulest.
Egyebkent ilyenkor mar altalaban kevesebb a magzatviz, a lepeny erettsegetol csokkenhet. A magzatvizet is a lepeny termeli, ha a lepeny kezd meszesedni, akkor kevesebb a viz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!