2 gyerekkel hogyan menjek nőgyógyászhoz? Többi lent
6 éves a kisfiam és 2 a lányom ,én meg holnap mennék a nőgyógyászhoz és muszály magammal vinnem őket ugyanis anyukám lebetegedett és nem akarom hogy ígx vigyázzon rájuk!!
Viszont rég nem vizsgált meg a doki és nem szeretném ha előttük vizsgálna meg ,nem hiszem hogy kell lássa leginkább a fiam! 32 hetes leszek ,20 hetesen nyitva volt a külső méhszáj fél mm re és ezért gondoltam meg kéne már hogy nézze !!
De panaszom nincs semmi!Köszönöm előre is
6 és 2 évest egyedül hagynál ebben a beteg világban??
Ne haragudj, de csak azért nem mondom, hogy megérdemelnéd, hogy elcsatangoljanak, vagy ellopják őket, mert a gyerekeket sajnálom.
Egy 6 éves nem tud még vigyázni egy 2 évesre.
# 11/12
Nem egyedül hanem egy szimpatikus emberrel. Több embert ránéz nem viszi el azt a gyereket sehova. Az én anyukám még a zebrán is úgy megy át hogy szól a gyerekeknek hogy most mehetünk,mert általános iskola mellett lakunk.Nem minden felnőtt gyerekrabló szadista.
Tuti nem hagynám őket egyedül a váróban. Bevinném magammal, aztán leültetném ott a kis öltözőhelységben. Nekem 4 és 2 évesek a gyerekeim, szoktak jönni velem, általában ott állnak a vállam magasságában és nézelődnek. Tudják, hogy baba van a pocakban, nem hiszem hogy probléma lenne, ha látnák-hallanák, hogy a doki megvizsgál. Hiszen megbeszéltük, beszélgetünk róla, és ugye épp azért megyünk a dokihoz.
Ilyen prűdek már ne legyetek...
Megoldottam ,apa időben jött így egyedül mentem hál istennek de felesleges is volt ,nem is értem ,a kiskönyvembe beirta hogy hány hetes vagyok meg az előző Uh- eredményt hogy mi volt és ennyi ,tehát értelmes volt elmenni marhára na mindegy!!
A másik akik azt irták nem hagynák a váróban meg ilyenek ,hát az üzenem majd meglátjuk majd ők hogy oldják meg!
Szükség törvényt bont sajna ,orvoshoz meg muszály menni!!
Köszönöm az ésszerű válaszokat!!
Voltam hasonló helyzetben,vacilláltam bevigyem őket,vagy kint hagyjam???
Végül bevittem őket,leültek,nem dumáltak,okosan elvoltak,mégis mikor a köv tanácsadásra mentem,már ki volt írva nagy kan betűkkel,hogy a nagyobb gyerekeket bevinni TILOS!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!