Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 gyerekkel hogyan menjek...

2 gyerekkel hogyan menjek nőgyógyászhoz? Többi lent

Figyelt kérdés

6 éves a kisfiam és 2 a lányom ,én meg holnap mennék a nőgyógyászhoz és muszály magammal vinnem őket ugyanis anyukám lebetegedett és nem akarom hogy ígx vigyázzon rájuk!!

Viszont rég nem vizsgált meg a doki és nem szeretném ha előttük vizsgálna meg ,nem hiszem hogy kell lássa leginkább a fiam! 32 hetes leszek ,20 hetesen nyitva volt a külső méhszáj fél mm re és ezért gondoltam meg kéne már hogy nézze !!

De panaszom nincs semmi!Köszönöm előre is

2014. aug. 24. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%

6 és 2 évest egyedül hagynál ebben a beteg világban??

Ne haragudj, de csak azért nem mondom, hogy megérdemelnéd, hogy elcsatangoljanak, vagy ellopják őket, mert a gyerekeket sajnálom.

Egy 6 éves nem tud még vigyázni egy 2 évesre.

2014. aug. 24. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Mikor terhesgondozásra jártam, nem egy anyuka hozta a kicsit magával. És volt olyan, akinek sürgősen pisilni kellett. Én is vigyáztam már ilyenkor picire, szerintem simán lehet találni valakit, aki ránéz pár percre a gyerekekre.
2014. aug. 24. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:

# 11/12

Nem egyedül hanem egy szimpatikus emberrel. Több embert ránéz nem viszi el azt a gyereket sehova. Az én anyukám még a zebrán is úgy megy át hogy szól a gyerekeknek hogy most mehetünk,mert általános iskola mellett lakunk.Nem minden felnőtt gyerekrabló szadista.

2014. aug. 25. 00:25
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Tuti nem hagynám őket egyedül a váróban. Bevinném magammal, aztán leültetném ott a kis öltözőhelységben. Nekem 4 és 2 évesek a gyerekeim, szoktak jönni velem, általában ott állnak a vállam magasságában és nézelődnek. Tudják, hogy baba van a pocakban, nem hiszem hogy probléma lenne, ha látnák-hallanák, hogy a doki megvizsgál. Hiszen megbeszéltük, beszélgetünk róla, és ugye épp azért megyünk a dokihoz.

Ilyen prűdek már ne legyetek...

2014. aug. 25. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a legjobb, ha beviszed őket. Leülnek egy székre és várnak, amíg megvizsgálnak. Hiszen ők még semmit nem értenek ebből, elmondod nekik, hogy a dokibácsi megvizsgálja a hasadban a babát..meg is fogják érteni. Tuti nem hagynám őket kint a váróban. Így te sem tudnál az orvosra figyelni, mert azon járna az eszed, hogy minél előbb ki innen, nehogy baj legyen a gyerekekkel....
2014. aug. 25. 11:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Megoldottam ,apa időben jött így egyedül mentem hál istennek de felesleges is volt ,nem is értem ,a kiskönyvembe beirta hogy hány hetes vagyok meg az előző Uh- eredményt hogy mi volt és ennyi ,tehát értelmes volt elmenni marhára na mindegy!!

A másik akik azt irták nem hagynák a váróban meg ilyenek ,hát az üzenem majd meglátjuk majd ők hogy oldják meg!

Szükség törvényt bont sajna ,orvoshoz meg muszály menni!!

Köszönöm az ésszerű válaszokat!!

2014. aug. 26. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben,vacilláltam bevigyem őket,vagy kint hagyjam???

Végül bevittem őket,leültek,nem dumáltak,okosan elvoltak,mégis mikor a köv tanácsadásra mentem,már ki volt írva nagy kan betűkkel,hogy a nagyobb gyerekeket bevinni TILOS!!!!!!!

2014. aug. 28. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!