Olyan krémeket, alapozót szeretnék pattanásra, amiket kismamaként is használhatok. Létezik ilyen? Mert már semmi nemhasznál, de nemis nagyon merek kenni semmit:S
Figyelt kérdés
legfőképpen alapozót szeretnék,(mert tiszta ragya vagyok és semmi nemhasznál rá,úgyh már csak elfedni szeretném ha menni kell valahova:S)nemtudom tud e valaki olyat amit lehet ilyenkor használni,mert azt hallottam,hogy csak olyat lehet ami természetes alapanyagú..!Ha van ilyen,hol lehet venni?2010. jan. 15. 22:31
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,kifogom ezeket próbálni!Még csak 10hetes vagyok,és már most tele vagyok pattanással,pedig sose voltam én se..:S
2010. jan. 16. 10:07
12/17 anonim válasza:
Én az ellenkezője vagyok. 20 éve ragyás az arcom, zsíros a bőröm és a hajam. És mióta babát várok, sehol egy pattanás, végre nem folyik az arcomról a zsír, nem kell vastagon alapoznom a pattanások miatt, és a hajamat se kell másnaponta mosnom... Imádom. :-)
Előre félek, hogy mi lesz, ha megszületik a baba. Vajon oda lesz a bőröm megint?
13/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor te nagyon szerencsés vagy,örülj neki:)
2010. jan. 16. 12:55
14/17 anonim válasza:
Most örülök is, de nem lehetek egész életemben várandós...
15/17 A kérdező kommentje:
nem,de nem feltétlenül biztos hogy ugyanolyan lesz a bőröd mielőtt várandós lettél..sose lehet tudni,lehet marad olyan mint most:)
2010. jan. 16. 16:02
16/17 anonim válasza:
Én ajánlok neked valami természeteset, ha emiatt aggódsz: a DM-ben kapható Alverde kozmetikumok természetes alapanyagokból készülnek, van alapozó és korrektor is. Egész jó és nem is drága, én is használom. 14 hetes kismama
17/17 anonim válasza:
igaz ez nem apalozó de itt olvastam valahol hogy egy kismama szintén a DMben talált egy krémet ami nagyon jó és természetes alapanyagokból készült(remélem ha olvassa nem haragszik rám mert leirtam ide)Clearoderm és nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!