0.75 értékű alacsonyabb AFP miatt megyek majd holnap az Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrumba, ún. Négyes-tesztre, mire számíthatok, jó lesz az eredményem?
Figyelt kérdés
19 hetes kismama2008. aug. 7. 08:34
1/7 anonim válasza:
Szia! Az AFP vizsgálatot már rég be kellett volna tiltani. De komolyan. Rengeteg ismerősömnek lett rossz az eredménye, majd kiderült, hogy semmi baj a babával, de addig sem az orvosok aggódtak éjjel-nappal, hogy vajon minden rendben van e. Az államnak az integrált tesztet kellene támogatnia, mert az megbízhatóbb, sajnos az AFP nagyon sokszor hoz hamis eredményt. Nekem mikor csinálták, közölték, hogy készüljek fel, hogy rossz lesz az eredmény, mert volt előtte vérzésem, és az megmásíthatja az eredményt. Ne aggódj, nem lesz semmi baj.
2/7 anonim válasza:
Hányadik héten csinálták az afp-t? Csalóka lehet az eredmény ha nem pont a 16. héten veszik le. Az UH is kimutatott valamit? Önmagában a rossz afp eredmény még nem feltétlenül jelent bajt! Sztem ne izgulj!
3/7 A kérdező kommentje:
"Csak az AFP lett rossz", az UH.án minden OK volt! Nem izgulok nagyon, inkább a dokim aggódós egy picit, jobb félni, mint megijedni. Kifizetem inkább a pénzt, csak én is nyugodt legyek.
2008. aug. 7. 09:08
4/7 anonim válasza:
Szia!Az én afp-m 0,69 volt,a dokim nekem is az Istenhegyi klinikát ajánlotta,hogy csináltassak négyestesztet.Meg is csináltattam,kb 2nap alatt megvolt az eredmény.Nekem teljesen jó lett és az ultrahangon is mindent rendben találtak.Szóval az afp miatt nem kell aggódni,tényleg meg kéne szüntetni ezt a vizsgálatot mert csak a kismamákat stresszelik vele!!
Boldog babavárást!!!
32hetes kismama
5/7 A kérdező kommentje:
Én holnap megyek, és 1 hét múlva lesz eredmény.
2008. aug. 7. 10:42
6/7 anonim válasza:
A papírt a vizsgálatról kb 1 hét alatt kaptam meg mert azt kértem hogy postázzák ki de a vérvételtől számított második napon felhívtak az eredmény miatt!
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nálam így is lesz majd.
2008. aug. 7. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!