Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szabad kávét...

Terhesség alatt szabad kávét inni?

Figyelt kérdés
Te iszol/ittál kismamaként kávét? Ha nem iszol/ittál, akkor miért nem?
2014. aug. 24. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak mértékkel, mondjuk napi egy presszókávé, vagy ehelyett esetleg valamilyen kávés édesség.

Én akkor szoktam rá :D

Előtte gyűlöltem még a szagát is, és a terhességem elején annyira kívántam, hogy elkezdtem kávézni. De nem erőset, hanem amolyan hosszúkávét sok tejjel (fél deci kávé, 1 deci tej)

2014. aug. 24. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kávézós voltam, de a 10. hét után nem nagyon ittam, nem kívántam, csak az illatát. Az utolsó két hónapban megint visszaszoktam rá, de csak valami lazát, tejeskávét vagy ilyesmit ittam.

Azóta (nem szoptatok) naponta egy kávét iszom maximum, de azt sem mindig.

2014. aug. 24. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Igen szabad inni terhesség alatt kávét!!!

A hangsúly a mértéken van..

Én terhességem előtt napi 5 csészével is megittam (na nem minden nap), de azért ittam ám rendesen:)

Mióta terhes vagyok napi 1 esetleg de ritkább esetben 2 csésze kávét,sok tejjel. Vagy nescafe-t.

Üdv 24 hkm

2014. aug. 24. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose kávéztam. De Terhesség alatt ittam már de csak jegeskávét. :) Mértékkel mindent lehet!
2014. aug. 24. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
nincs bizonyitott, karos hatasa a magzatra. en kettot ittam naponta, ennel tobbet nem javasolnak. meg jo, ha figyeled a vernyomasod is.
2014. aug. 24. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is kismamaként szoktam rá... :)

HA alacsony a vérnyomásod, akkor még javasolják is, hogy napi 1, max. 2 gyenge kávét igyál meg.

Semmi baja nem lesz emiatt a kicsinek.

2014. aug. 24. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
én sose voltam nagy kávés, de kismamaként az alig 90/60-as vérnzomásomra az orvos nekem direkt javasolta a reggeli kávét. igy olykor, ha nagyon kótyagos vagyok, akkor reggel egy gyenge kávét megiszok sok tejjel.
2014. aug. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!