Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Mar 5napja hogy lefekudtunk a baratommal,nincs hányingerem,nem hanytam,menstruacium késésbe van már,sokszor kell pisilnem,kívanok ételeket,viszonylag sokat is eszek (osszevissza),fáradékonyabb lettem (bar eddig is azvoltam de most jobban) undorodok nehany eteltol. A szagok eddig meg nem zavarnak.

17/L

szerintetek?

esetleg milyen tuneteket figyeljek h tudjam h esetleh az vagyok e?

(vedekeztunk ovszerrel,nem hiszem h ki szakadt volna de azert felek...)

2014. aug. 23. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Még nagyon nagyon korai a tüneteket keresni :) Aktustol kb 14 nap a beágyazódás, na akkor már esetleg lehetnek tünetek. A vérzésed szerintem a stressztöl késik.

Kérlek, olvasgass kicsit a témában...

2014. aug. 23. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben:)
2014. aug. 23. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy 17 éves lány, aki szexuális életet él, hogy nincs tisztában alapvető dolgokkal a testével kapcsolatban?!

Teherbe bármikor eshetsz, de a legvalószínűbb a ciklusod közepén, 28 napos ciklus esetén ez a 13-15. nap.

Ha megfogan a baba, kb. 10-14 nap is kell, hogy a petevezetőből a méhbe érjen és beágyazódjon. Akkor kezd el termelődni a B-hcg (csak terhesség esetén) hormon. 5 nap alatt semmilyen terhességi tüneted nem lehet, mivel nem is biztos, hogy teherbe estél, ráadásul, ha jól értem, a menzeszed ideje környékén és védekeztetek is.

Ha korábban nem rizikóztál, akkor kizárt a terhesség.

A google a barátod, ismerkedj a biológiával és a terhesség folyamatával!

2014. aug. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!