Szerintetek terhes lehetek?
Sziasztok! Holnap kéne megjönnie a menstruációmnak, de ma még semmi jele, mikor máskor ilyenkor már mindig görcsöl a hasam, jönnek ki pattanások most semmi. Esély van a babára, mert félidőben voltunk együtt védekezés nélkül, megszakítással. A ciklusom rendszeres. A méhszájam nagyon lent van, iszonyatosan kemény, a hüvelybemenetem szűk. Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok? Ha igen, akkor 4 hetes lenne a pici, ilyenkor már lehetnek tünetek? Mostanában csak egy kaját ennék állandóan.
Válaszokat köszi előre is!
A méhszájnak terhesség elején amikor kimarad a havivérzés középen vagy feljebb kell lennie,akár olyan magasan,hogy el sem éred.A könnyen elérhető nálam mindig havit jelzett.
Amikor terhes voltam akkor elsővel alig értem el és zárt volt,másodikkal kb középen volt és teljesen zárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!