Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes lehetek?

Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnap kéne megjönnie a menstruációmnak, de ma még semmi jele, mikor máskor ilyenkor már mindig görcsöl a hasam, jönnek ki pattanások most semmi. Esély van a babára, mert félidőben voltunk együtt védekezés nélkül, megszakítással. A ciklusom rendszeres. A méhszájam nagyon lent van, iszonyatosan kemény, a hüvelybemenetem szűk. Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok? Ha igen, akkor 4 hetes lenne a pici, ilyenkor már lehetnek tünetek? Mostanában csak egy kaját ennék állandóan.

Válaszokat köszi előre is!

2014. aug. 19. 19:39
 1/7 anonim válasza:
48%
Szerintem terhes vagy már.
2014. aug. 19. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom de mit ertesz az alatt hogy lent van a mėhed??szük a hüvelybemenetel??? En is baba gyanus vagyok csak azert kerdezem:)))
2014. aug. 19. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg holnap, vegyél tesztet és első pisiből csináld meg. Ha szeretnétek babát miért megszakítással szexeltek? Tünetek csak később jelentkeznek.
2014. aug. 19. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért megszakítással védekezünk, mert még nem akarunk kétségbeesetten babát, de ha mégis van, akkor nem baj, örülünk neki. =)
2014. aug. 19. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
4etesen nincsenek meg tünetek..5-6-7 hetesen kezdődnek..holnap tesztelj aztan kiderül..
2014. aug. 19. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

A méhszájnak terhesség elején amikor kimarad a havivérzés középen vagy feljebb kell lennie,akár olyan magasan,hogy el sem éred.A könnyen elérhető nálam mindig havit jelzett.

Amikor terhes voltam akkor elsővel alig értem el és zárt volt,másodikkal kb középen volt és teljesen zárt.

2014. aug. 19. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ha meg fog jönni, nagyon lent szokott lenni a méhszájam.
2014. aug. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!