Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsi nőgyógyász? Hartmann Tamás?

Pécsi nőgyógyász? Hartmann Tamás?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem orvosilag emberileg nagyon jó. Ugyan én csak tanulója voltam, nála voltunk gyakorlaton, amikor védőnő hallgató voltam a főiskolán. sokat tanultunk tőle és szimpatikus volt, ahogy a betegekkel is bánt. Ha jól tudom ő az egyik aki vállal alternatív szülést is. remélem segítettem és úgy gondolom ,ha őt választod nem bánod meg.
2010. jan. 15. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Én egy időbe jártam hozzá a Megyei Kórházba szakrendelésre. Hát nem tudom, lehet a szakrendelésen lévő sűrű beosztás miatt volt, de velem mindig közönyös volt és mindig úgy éreztem, hogy nem foglalkozik velem eléggé, csak menjek már, mert jön a következő.

De mondom, ez velem volt így, lehet hogy másokkal türelmes.

2010. jan. 16. 16:39
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Gondoltam megírom a friss tapasztalataimat, hátha valaki rákeres erre a posztra. Ma voltam SZTK-ban vizsgálaton nála, alig akart rám nézni, rettentő modortalan volt, amikor sebezhetően széttárja az ember lánya neki a lábát, azt mondja, hogy ne tegyek úgy mint a szűz lány, meg ő amúgy is erősebb, ő nyer.... de ezt nem viccesen mondta, mondtam neki a panaszomat, nem nagyon érdekelte, motyogott valamit a bajsza alatt, majd a papírok átadásával végre távozhattam tőle. Covid vírus ide-oda, nem volt sem a dokin, sem az asszisztensen maszk. Örültem, amikor kijutottam végre a rendelőből, és soha nem akarok hozzá visszamenni.

2020. júl. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.