Pécsi nőgyógyász? Hartmann Tamás?
Szia,
Én egy időbe jártam hozzá a Megyei Kórházba szakrendelésre. Hát nem tudom, lehet a szakrendelésen lévő sűrű beosztás miatt volt, de velem mindig közönyös volt és mindig úgy éreztem, hogy nem foglalkozik velem eléggé, csak menjek már, mert jön a következő.
De mondom, ez velem volt így, lehet hogy másokkal türelmes.
Szia!
Gondoltam megírom a friss tapasztalataimat, hátha valaki rákeres erre a posztra. Ma voltam SZTK-ban vizsgálaton nála, alig akart rám nézni, rettentő modortalan volt, amikor sebezhetően széttárja az ember lánya neki a lábát, azt mondja, hogy ne tegyek úgy mint a szűz lány, meg ő amúgy is erősebb, ő nyer.... de ezt nem viccesen mondta, mondtam neki a panaszomat, nem nagyon érdekelte, motyogott valamit a bajsza alatt, majd a papírok átadásával végre távozhattam tőle. Covid vírus ide-oda, nem volt sem a dokin, sem az asszisztensen maszk. Örültem, amikor kijutottam végre a rendelőből, és soha nem akarok hozzá visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!