Rendszeresen forró vízben fürdök, hűvösebben, vagy csak simán melegben egyből fázni kezdek. (úgy szállok be, hogy alig bírok beleülni olyan forró). Ez valóban baj lehet, ha babát várok? (még nem várok babát, de tervezzük)
Azt mondják, hogy a forró fürdő vérbőséget okoz, ezzel együtt vetélést eredményezhet, illetve később a szülés megindulását. :( Én végig tusoltam, langyos vízzel, pont hogy elkerüljem a bajt, de van ismerős, aki végig forró fürdőt vett és nem történt semmi. Ezt neked kell eldöntened. Tudod, ez olyan, hogy megtörténhet, nem biztos, hogy fog.
2014. aug. 22. 23:57
2/6 anonim válasza:
En is pont ugy furdok ahogy te,aztan mikor terhes lettem vettem egy halacskas vizhomerot,erot vettem magamon es nem engedtem 38foknal melegebbet.hat oszinten szolva edes keves volt de nem kockaztattam.neha zuhany kozbe attettem forrora de csak egy picit a labaimra hatamra folyattam.mikor szulni mentem a szuleszno engedett egy oriasi kad vizet mikor beleszalltam annyira jo volt...nagyon meleg volt.:-)aztan mikor letelt a hat het olyat furidtem itthon:-):-):-):-)
szoval kibirhato az a 9honap....
2014. aug. 23. 08:06
3/6 anonim válasza:
Én is olyan vagyok mint te kérdező, sokszor vörösen mint a főtt rák másztam ki a kádból fürdés után.
Mióta teherbe estem azóta nem merem ezt megcsinálni. Zuhanyzok kicsit melegebb vízzel, ami persze sokat nem ér mert fázok közben de nem merek nagyon forró vízzel zuhanyozni nehogy baj legyen :)
2014. aug. 23. 08:35
4/6 anonim válasza:
Bevallom én forró vízben szoktam fürödni, azért annyit engedtem, hogy már nem rákvörös bőrrel szállok ki, de hűvösebb vízben fázok, akkor is, ha más azt mondja, hogy az még bőven meleg. Nem időzök annyit a vízben, eddig szerencsére semmi bajom nem lett. Most vagyok 20 hetes, valószínűleg ha már nagy hasam lesz áttérek a zuhanyra, mert lehetetlenség lesz kikelnem a kádból, de addig élvezem a forró fürdőzést.
2014. aug. 23. 10:18
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtat, hogy más is fürdik így. Férjem szerint nem vagyok normális :) Na, de ha jön a baba, mindenképp áttérek a simán meleg vízre, valahogy csak kibírom. :)
2014. aug. 23. 12:32
6/6 anonim válasza:
az első két trimeszterben sima meleg vízben lehet fürödni, a forró vetélést okozhat. a 3. trimeszterben pedig a kádban fürdés tiltott, mert lepényleválást okozhat a túl meleg fürdő, illetve a fertőzés veszély is megnő, főleg ha elmegy a nyákdugó, amit viszont nem biztos hogy észreveszel. én maradnék a zuhanynál onnantól hogy beigazolódik a terhesség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!