37-38 fokos fürdöviz lehet forró a babának?
Figyelt kérdés
Ennyire sikerült a fürdöviz,de mikor beletettem nagyon sirt. Túl meleg volt? De a babáknak ilyen meleg viz kell nem?2010. máj. 10. 20:38
1/8 anonim válasza:
32-37 fok között jó nekik, az én lányom is azt szereti ha inkább 35 alatt van a víz hómérséklete
2/8 anonim válasza:
Kisfiam a főzővizet szereti.:)43-44 fokos vízben fürdik,ha kevesebb a hőfok sírás van.Szerintem ez is a szoktatástól függ,milyen hőfokot szeret.Elvileg a 37 fok körüli víz jó a babáknak.
3/8 anonim válasza:
Az első napokban általában sírnak a babák fürdés alatt, ha még újszülött, meg kell szokniuk. De ha már pár hetes, és még mindig sír, próbáld ki hűvösebb vízzel! Az én kislányom 36-37 fokos vízben folyamatosan bömbölt. 8 hetes koráig sírt minden fürdésnél, és egyszer véletlenül 32 fokos vizet csináltam, na akkor először csend volt. Persze azóta melegebb vízben fürdetem. Babája válogatja, mi jó nekik.
4/8 anonim válasza:
A "szabályos" 36-37 fok.
A 38 lehetett neki túl meleg.
5/8 anonim válasza:
Nekünk is a hűvösebbet szereti inkább. Sosem sírt fürdetésnél. Én sem bírom a meleg vizet
6/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem próbálkozz kicsit alacsonyabb hőmérséklettel, ha az nem válik be, akkor magasabbal. Hamar lemérheted a sikert a sírás mértékével. Nálunk például a magasabb hőfok vált be, kisfiam a melegebb vízben abbahagyta a sírást és elkezdett vigyorogni. :))
7/8 anonim válasza:
Esetleg azt is ki lehet próbálni, sírás ellen, hogy teszel a feneke alá valami kis kendőt, textilt. Így jobban biztonságban érzi magát. 2 hetes kora után így fürdettük, azóta imádja a fürdést. Sima, 25 éves kis kádunk van :D Persze a kendő lassan elmaradt alóla, már 7 hónapos :)
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap 35 fokos volt a viz,mégis sirt. De arra gondolok,hogy a múltkor be akarta kapni a habot de félrenyelt és köhögött,sirt. Lehet,hogy még emlékszik rá :) Eddig nem volt ilyen gond,szeretett fürödni,35-36 fokos vizzel nincs baja. Szerintem megilyedt a múltkori viznyelés miatt. 10 hós.
2010. máj. 12. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!