A 3. trimiszterben normális az alhasi fájdalom?
nekem most délelőtt görcsölt órákon át a jobb felem, de elmúlt
próbálj meg meleg vízben tusolni hátha elmúlik
ha reggelig nem múlik, én elmennék holnap az orvoshoz
Hát ha 37 hetes leszel ,lehet akár jósló is nem?
Azért kérdezem mert nem vagyok biztos benne milyen az mert egyik terhességemnél sem tudtam megkülönböztetni,fiammal is és a lányommal is elkezdett szivárogni a magzatvizem és mentünk a kórházba!
Nekem a fiam született 37.hét 4 napra
De egyébként nekem is volt ,ma is !!
egyetértek az előző hozzászólással!!
üdv egy 32. hétben lévő kismama
simán lehet jósló. nekem ilyentájt 36-37. héten jelentkeztek az első jósló fájások. (általában estefelé, mikor lazulni akartam a tévé előtt, és nem volt több 2-3 feszülésnél több, és összesen talán 3 alkalommal éreztem)
amúgy a vajúdásnál is az volt, hogy volt erősebb és volt gyengébb fájás is, de nagyon jellemzően ritmusosan jöttek, 20 percenként 10 percenként, 5 percenként és kábé fél percig tartottak, és nem múltak el mozgásra se, fürdésre se.
37. héten indulhat a szülés, már ezzel az időzítéssel nincs is baj, főleg, ha mondjuk nem is pontos a terminusszámítás, és mondjuk egy héttel idősebb vagy, pl.
amúgy lehet keményedés is, mondjuk mert kicsit aktívabb voltál. ez esetben lazítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!