23 hetesen enyhe menstruációs "fájdalom"? Nem normális ugye?
Nem tudom mi van a levegőben, de az elmúlt 2 hétben nagyon sok kismama panaszkodott hasonló tünetekre..és mind 23-24 hetes állapotos volt. Volt akinek azt mondta a dokija vizsgálat után, hogy nincs semmi gond, pihenjen és emelje a magnézium adagot...valakinél meg méhnyak rövidülést állapítottak meg és szigorú pihenést javasoltak. Velem is hasonló volt..23 hetesen mensis érzésre ébredtem..bementem a kórházba 5 napig bent tartottak. Kaptam magnézium infúziót és tüdőérlelőt ha esetleg megszületne a babám..hát képzelheted, hogy bepánikoltam.
Szóval Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy inkább gyorsan vizsgáltassa meg magát, nehogy gond legyen..egy kis életről van szó.:)
Remélem minden rendbe lesz veled is:)
Ez pont az az időszak, amikor növekedési ugrás van a babáknál. Nyúlnak a szalagok, nyugi.
Plusz ez a hidegfront is bekavarhat. De szerintem ha enyhe feszülés, akkor nincs semmi gond. Magnézium és pihenj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!