Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig huzhatjuk meg? Cx 2222

Meddig huzhatjuk meg? Cx 2222

Figyelt kérdés

Bocsi a kerdesert, tudom nem vagytok dokik..

De hatha van itt olyan akinek hasonlo volt :)

Tegnap meg c2000.. Ma pedig mar c2222!?

Szamitsak ra hogy nem soka szules?

2014. aug. 22. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez még nem jelent semmit egymagában.

Lehet hogy megszülsz holnap, de az is lehet, hogy még egy ideig nem.

Nekem 35 hetesen egy csütörtöki napon 2000-es volt a méhszájam, rá hétfőn 1111-es, délután alhasi fájdalom, gyenge vérzés miatt mentem be a kórházba, akkor 1222-es volt az érték, bent is fogtak, de nem szültem meg.:) 37 és fél hetesen született meg a fiam. Sőt, ennél tovább iszonyatosan nehezen tágultam, még a méhszájat is orvos masszírozta, hogy teljesen elvékonyodjon.

Szóval ha ki is tágultál ennyire, nem biztos, hogy tovább is fogsz.

De nézd a jó oldalát, ha már a végén vagy, akkor már nagyon pici van hátra!:)

Könnyű szülést és kitartást!:)

2014. aug. 22. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
38 hetesen ennyi volt nekem, 40+4-en indítottak.
2014. aug. 22. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Az esély megvan. Nekem a kisfiamnál 35. héten még C3000 volt, 37. héten C2100, 38. héten C2222 mint neked. Aznap amikor vizsgált a doki és megállapította ezt hogy C2222, akkor éjjel be is indult a szülés, másnap délben meglett a kisfiam. :-)

Most a másodikkal kezdem a 38. hetet, 36. héten néztek utoljára méhszájat, C3000 volt akkor. Én is nagyon kíváncsi vagyok, mennyi idő még, és hogy milyen lehet most a méhszájam. Nem is tudom mikor nézi megint a dokim, mert legutóbb csak annyiban maradtunk, hogy jövő héten NST-n találkozunk a kórházban, aztán majd megbeszéljük ott, mikor menjek vizsgálatra...

2014. aug. 22. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!