Meddig huzhatjuk meg? Cx 2222
Bocsi a kerdesert, tudom nem vagytok dokik..
De hatha van itt olyan akinek hasonlo volt :)
Tegnap meg c2000.. Ma pedig mar c2222!?
Szamitsak ra hogy nem soka szules?
Ez még nem jelent semmit egymagában.
Lehet hogy megszülsz holnap, de az is lehet, hogy még egy ideig nem.
Nekem 35 hetesen egy csütörtöki napon 2000-es volt a méhszájam, rá hétfőn 1111-es, délután alhasi fájdalom, gyenge vérzés miatt mentem be a kórházba, akkor 1222-es volt az érték, bent is fogtak, de nem szültem meg.:) 37 és fél hetesen született meg a fiam. Sőt, ennél tovább iszonyatosan nehezen tágultam, még a méhszájat is orvos masszírozta, hogy teljesen elvékonyodjon.
Szóval ha ki is tágultál ennyire, nem biztos, hogy tovább is fogsz.
De nézd a jó oldalát, ha már a végén vagy, akkor már nagyon pici van hátra!:)
Könnyű szülést és kitartást!:)
Az esély megvan. Nekem a kisfiamnál 35. héten még C3000 volt, 37. héten C2100, 38. héten C2222 mint neked. Aznap amikor vizsgált a doki és megállapította ezt hogy C2222, akkor éjjel be is indult a szülés, másnap délben meglett a kisfiam. :-)
Most a másodikkal kezdem a 38. hetet, 36. héten néztek utoljára méhszájat, C3000 volt akkor. Én is nagyon kíváncsi vagyok, mennyi idő még, és hogy milyen lehet most a méhszájam. Nem is tudom mikor nézi megint a dokim, mert legutóbb csak annyiban maradtunk, hogy jövő héten NST-n találkozunk a kórházban, aztán majd megbeszéljük ott, mikor menjek vizsgálatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!