Afp-re éhgyomorral kell menni?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok!Mondta a védőnő csak már nem emlékszem:)))Segítenétek???2010. jan. 15. 16:18
1/12 anonim válasza:
Nem kell. :-) Egész terhességed alatt csak a 24. heti terheléses cukorra kell éhgyomorra menni.
2/12 anonim válasza:
Én a jövő héten megyek(ha lesz Bkv)és éppen most kérdeztem meg a védőnőt és azt mondta,hogy jobb ha éhgyomorra megyek!Max vigyek magammal egy szendvicset vagy valamit!
3/12 A kérdező kommentje:
Jajjjjjjj!Köszi!Nekem az a halálom:)))))))))
2010. jan. 15. 16:23
4/12 A kérdező kommentje:
Húha!Akkor ezek szerint ez mindenhol máshogy van????
2010. jan. 15. 16:25
6/12 anonim válasza:
Nem, nincs mindenütt máshol. NEM KELL éhygomorra menni. Csak vannak túl aggódós kismamák és védőnők, akik szerint nem árthat, meg biztos, ami biztos...
De teljesen felesleges éhgyomorra kínozniuk magukat, amikor semmi olyasmit nem néznek, amihez ne lehetne előtte enni. Egy kivétel van: a 24. heti terheléses cukor, amihez éhgyomri cukrot néznek elsőként.
7/12 anonim válasza:
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy eddig az összed vérvételemre (8-12-16-22. hét) teli gyomorral mentem, égis minden eredményem, amit néztek, jó volt, és sose szólt anővér, hogy nem szabad enni előtte, vagy hogy miért ettem, rosszul tettem.
8/12 anonim válasza:
Az afp-nél nem kell éhgyomorral menni, mivel csak azt a fehérjét nézik a vérben, amit a baba termel, és annak semmi köze a kajához. A többi általános vérvételre (nem csak a terhelésesre)azonban éhgyomorral kell menni, mivel nézik az éhgyomori vércukorszintet.
9/12 anonim válasza:
Laborba mindig éhgyomorra kell menni!!Az afp-re is, mert nem biztos, hogy csak azt nézik a vérből, nekem vasat meg minden mást is néztek.
10/12 anonim válasza:
nézd meg a beutalódat, ha csak az afp-re van írva, akkor nem kell éhgyomorra menned, ha van még ilyen Na, Fe, meg még több ilyen jel, akkor érdemes éhgyomorral menned, mert néznek mást is, de ismétlem, ha CSAK afp-re van a beutalód akkor nem kell éhgyomorra menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!