Második terhességnél is ugyanazok a tünetek mint elsőnél? Ha nem, miben különbözhetnek?
Azt mondják nincs két egyforma terhesség! Lehet hasonló, de lehet teljesen más is! Ha például az elsőt nehezebben viselted, több problémád volt, attól még a második lehet teljesen "tünetmentes" is, de ez fordítva is megtörténhet.
Szóval ha nincs konkrét orvosi problémád ami egyértelműen befolyásolhatja a terhességedet, akkor a második egy teljesen új élmény lesz!
Az első terhességem teljesen tünetmentes volt a feléig. Semmi rosszullét, hangulatingadozás, semmi. A pocakomon sem látszott igazán, hogy egy baba lakik benne.
Most a második babámat várom. Sokat voltam (vagyok) rosszul. Hánytam, szédültem, fáj a fejem. Nagyon fáradékony vagyok és bár most vagyok a felénél, a hasam hatalmas, mintha ikreket várnék. És borzalmasak a dührohamaim, a kitöréseim. nyafogok, sirok, minden átmenet nélkül.
Nekem ennyi volt a különbség.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!