Mindig jó volt vele és volt orgazmusom igaz a csiklómat is kell izgatni. De egy hónapja hiába nagyon jó érzés és kivánom is, mégsincs :(
Egyedül próbáltam úgy két perc sem kell. Mi lehet az oka? Másnak is van így? 31km
2010. jan. 15. 12:42
1/7 A kérdező kommentje:
Direkt nem a szex részbe írtam hogy ne a sok perverz állat írjon.
2010. jan. 15. 12:43
2/7 anonim válasza:
szia.nem lehet h esetleg lelki dolog van a háttérben.hogy esetleg zavar h megváltozott a tested nem tudott átadni magad teljesen a férjednek.nálunk olyan érdekes volt mert eleinte én kívántam a párom és akkor őt zavarta a Baba most meg pont fordítva.már alig várom h április legyen asszem le sem fogok szállni róla:)de az még olyan messze van:(34 h kismama
2010. jan. 15. 13:08
3/7 A kérdező kommentje:
Nem zavar hogy megváltoztam mert csak a pocakom lett gyönyörű kerek :) és a mellem nőt. Párom meg tudom hogy odáig van értem.
2010. jan. 15. 13:35
4/7 anonim válasza:
első vagyok.én nem is azt akartam mondani h nem kíván a párod meg hasonlók csak h általában ez szokott lenni a próbléma h bezavar a baby.pláne h már elég nagyocska és gondolom ficánkol közben..de így ebben a formában nem tudom h mi lehet a próbléma.:(
2010. jan. 15. 13:42
5/7 anonim válasza:
27 hetes vagyok. Nekem is sok változás van a libidómban, és nem is tudom mihez kötni.
A 16. hétig rá se bírtam gondolni a szexre, olyan hányingerem volt eglsz nap, ugyanakkor rengeteg szexuális álmom volt, és nem egyszer előfordult, hogy spontán orgazmusra ébredtem. Azóta meg hulámzik a nemi vágyam: hol nagyon kívánom, hol hetekig meglennék nélküle. (Azért minimum hetente egyszer összebújunk.)
Velem is volt ilyen, amit leírsz, hogy jó vele a szex, kívánom is, de az orgazmus sehogyse jön össze, egyedül meg szinte azonnal. Én se tudom, miért.
2010. jan. 15. 13:55
6/7 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez van.Söt az elözö terhességemnél is így volt.na meg nekem már kényelmetlen,kicsit kellemetlen,és a gondolataim is máshol vannak.Fáradt is vagyok.E`ppen ezért már hanyagoljuk is a dolgot.majd bepótoljuk.
2010. jan. 15. 13:55
7/7 anonim válasza:
Ezzel én is így vok.Nagyon kívánom,én tökéletesen képes voltam hüvelyi orgazmusra,pici előjátékkal is akár,de egy ideje már nem olyan,nagyon nem.Pedig már az előjátékot helyezzük előtérbe,de vhogy nem olyan,orgazmus nincs.Esetleg próbáljátok orál,nekünk ezt nem lehet,páromnak soksor van ajakherpesze.Bár már most alig várom,h este legyen,egy hete munka úton van Apa,már nagyon kívánom:) !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!