Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beindulhat-e a szülés? 21hetes...

Beindulhat-e a szülés? 21hetes vagyok, este eggyütt voltunk a párommal, de nem úgy, csak simogattuk egymást. Orgazmusom volt, azt hallottam, hogy ez beindítja a szülést.

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 07:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,majd a 39-40-hétben beindithatja,de akkor se 100%.Ki mondta ezt a butaságot?
2009. febr. 9. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd ezt én is hallottam, de csak a terhesség végére vonatkoztatva. Ha ez minden esetben így lenne, akkor biztos szólt volna a nőgyógyászod, hogy a terhesség végéig semmi hancur. Ha ennyire megijedtél szerintem beszélj erről a nőgyógyászoddal (tudom, hogy néha kicsit ciki, de ő ezért is van). Szerintem nem lehet baj. Jó babavárást!
2009. febr. 9. 07:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha ez így lenne, akkor már milliószor megszülhettem volna :D mert mi a férjemmel végigszeretkeztük a terhességet, de semmi bajom - csak az utolsó hetekben kell vigyázni

33 hetes kismama

2009. febr. 9. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak a terhesség végén lehetséges ez, vagy ha veszélyeztetett vagy, esetleg kinyílt a méhszáj, akkor lehet probléma, de akkor a doki meg is tiltja. Amúgy meg nyugodtan lehet szexelni! Sőt! Még állítólag jót is tesz, babának, mamának és papának is! :)
2009. febr. 9. 09:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,egy kicsit megnyugodtam.Jó babavárást mindenkinek!
2009. febr. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!