Most mi lesz, vajon meg tud maradni a kis drága, vagy?
Figyelt kérdés
6. hetet töltöm, hasszurka, mellfeszülés annak rendje és módja szerint tarkította a napot, s egész jól alakultak a dolgok. Aztán egy rémes veszekedést követő sírógörcs közepén picit elkezdtem vérezni, amit sikerült másnap többször megismételni. Az orvos megvizsgált, azt mondta, nincs mit tenni, csak várni. Nem akarok rosszra gondolni, sem semmit beképzelni, de nagyon félek.2014. aug. 20. 22:47
1/8 anonim válasza:
Közhely de PIHENJ és KAPCSOLÓDJ KI! Ez a kettő nagyon fontos. Próbáld meg kerülni a stresszes helyzeteket és pozitív gondolkodás!
Az terhesség elején nekem is sokáig voltak menzesz szerű görcseim, a dokim azt mondta hogy normális mert emlékezik a test/szervezet. Nekem mindig akkor jelentkeztek mikor a menzeszemnek is megkellett volna jönnie.
3/8 A kérdező kommentje:
Az uh-n petezsák, szikhólyag látható volt, pulzáláshoz kicsit korán volt. Így nincs más, mint a várakozás, hátha... tüneteim, ha beképzelem vannak, ha elhessegetem, nincsenek. Megpróbálok mással foglalkozni, megnyugodni, és arra gondolni, hogy remélhetőleg a kis drága miatt vagyok fáradt és kimerült. De azért ez nagyon nehéz.
2014. aug. 20. 23:16
4/8 anonim válasza:
Tényleg pihenj,relaxálj..ha vita alakulna sétálj el.(Szó szerint!!!)
Hallgass zenét,nézz vigjátékot,menj el sétálni,vagy amit szeretsz :)de NE stresszelj.A babóka érdeke is.Nagyon szoritok Neked!!!
Üdv.:38 hetes kismama :)
6/8 anonim válasza:
Addig ne vedd terhességnek, míg nem mutatható ki életjelenség (szívhang+élő embryo). Ha igy állsz hozzá nagyon nagyon sok fájdalomtól kiméled meg magad.
8/8 A kérdező kommentje:
Pont ma reggel voltam uh-n, és már most nagyon virgonc volt a kis manó. Majdnem elsírtam magam a boldogságtól, hogy él, és ver a kis szive :) Köszönöm, hogy gondoltál rám.
2014. aug. 27. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!