Terheléses ctg-n mit csinálnak?
Szerintem csinálnak majd egy flowmetriát, és hosszabb ideig nézik a baba szívműködését, mozgását!Hány hetes vagy?Ha nem jó a flow, akkor indítanak!
(Flowmetria
Egy adott magzati érszakaszon a véráramlás vizsgálata ultrahang segítségével (ún. Doppler készülékkel). A magzati érszakasz áramlásának sebességét regisztrálják, értékelik)
Köszönöm szépen a válaszokat:) Most beszéltem a dokival, emlőstimulációs lesz.
Utolsó válaszolónak: Én is hasonló félelmekkel vagyok, szerettem volna, ha még hétfőig sem kell várni, az sem érdekel már, hogyha császáros lesz, csak ne legyen semmi baja. Szerencsére a mai ctg nagyon aktív mozgást és szívhangot mutatott, gondolom ezért mondta a doki, hogy hétfő. Nagyon nehéz lesz kivárni, mert már aggódom a kiscsaj miatt nagyon! Jó babázást:)
16:32-es. Én is ettől félek, hogy nem csinálunk vele semmit én meg tiszta parában hazajöhetek és azon aggódhatok továbbra is, hogy vajon a meszes méhlepényem meddig húzza még.
Könnyű szülést kívánok Neked és hogy minden rendben legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!