Elhal a terhességem?
6 hetes vagyok, a petezsákom 13 mm (korának megfelelő méretű), de szabálytalan, és a doki nem látott benne szikhólyagot. (Ergó embriót sem.)
Vért vettek tőlem két egymás utáni nap, és a második nap alacsonyabb lett a hcg szintem.
Akkor üres a petezsák?
Áthívott egy másik dokit is, és szerinte sem lesz belőle semmi. Ezért is nézték meg a hcg-met, és azt mondta a dokim, hogy ha nem nő, akkor vége.
Nem nőtt, sőt, picit csökkent.
Köszönöm! Tegnap írtam ki egy másik kérdést.
Sajnos el kell halnia ennek a petezsáknak, máskülönben elveszítem a másik petezsákot is, ami szép és egészséges.
Értem mit mondasz, de a doki mondta a vérvétel előtt, hogy nem szabad emelkednie, sőt lassan csökkennie kell egy ideig, mert az elhaló petezsák több hcg-csökkenést okoz, mint amennyivel az ép petezsák növeli.
18900 helyett 18200 tehát nem leesett, de elhalást jelez.
Egyébként a közel 19000-es hcg már szinte a maximum.
Egy sima terhességnél a 10. héten tetőzik a hcg, és a felső határ 25000.
Lehet, hogy elhal, ha nincs benne embrió.
én szintén így voltam, hogy volt másik petezsák, sőt még egy harmadik is, de a legkisebb hamar felszívódott. a második az együtt nőtt sokáig üresen az élő embriót tartalmazó petezsákkal,az üresben később sem lett baba.végül a 13. héten tűnt el az üres petezsák, a méhlepény szélére kinyomódott és felszívódott. Viszont a HCG-m végig emelkedett. nem olyan gyors ütemben,de duplázódgatott! végül egy egészséges kisfiam született.
a másikban van szikhólyag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!