Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhal a terhességem?

Elhal a terhességem?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, a petezsákom 13 mm (korának megfelelő méretű), de szabálytalan, és a doki nem látott benne szikhólyagot. (Ergó embriót sem.)

Vért vettek tőlem két egymás utáni nap, és a második nap alacsonyabb lett a hcg szintem.

Akkor üres a petezsák?

2014. aug. 20. 17:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Áthívott egy másik dokit is, és szerinte sem lesz belőle semmi. Ezért is nézték meg a hcg-met, és azt mondta a dokim, hogy ha nem nő, akkor vége.

Nem nőtt, sőt, picit csökkent.

2014. aug. 20. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószinüleg igen. Sajnálom
2014. aug. 20. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Szabálytalan petezsák rosszat jelent :(
2014. aug. 20. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Az én esetemben jó lenne...
2014. aug. 20. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha csökken a HCG és szabálytalan a petezsák és a 6. héten nincs szikhólyag és embrió akkor valószínűleg elhal, igen.
2014. aug. 20. 21:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tegnap írtam ki egy másik kérdést.

Sajnos el kell halnia ennek a petezsáknak, máskülönben elveszítem a másik petezsákot is, ami szép és egészséges.

2014. aug. 20. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor ikerterhes vagy? Nem riogatni akarok, de akkor miért csökken a HCG, ha van még egy baba? Erre nem mondtak semmit az orvosok? A hormonszint ilyenkor nagyon gyorsan emelkedik, de minimum 72 óránként megduplázódik. Erre mindenképp kérdezz rá!
2014. aug. 20. 21:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Értem mit mondasz, de a doki mondta a vérvétel előtt, hogy nem szabad emelkednie, sőt lassan csökkennie kell egy ideig, mert az elhaló petezsák több hcg-csökkenést okoz, mint amennyivel az ép petezsák növeli.

18900 helyett 18200 tehát nem leesett, de elhalást jelez.

2014. aug. 20. 21:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Egyébként a közel 19000-es hcg már szinte a maximum.

Egy sima terhességnél a 10. héten tetőzik a hcg, és a felső határ 25000.

2014. aug. 20. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elhal, ha nincs benne embrió.

én szintén így voltam, hogy volt másik petezsák, sőt még egy harmadik is, de a legkisebb hamar felszívódott. a második az együtt nőtt sokáig üresen az élő embriót tartalmazó petezsákkal,az üresben később sem lett baba.végül a 13. héten tűnt el az üres petezsák, a méhlepény szélére kinyomódott és felszívódott. Viszont a HCG-m végig emelkedett. nem olyan gyors ütemben,de duplázódgatott! végül egy egészséges kisfiam született.

a másikban van szikhólyag?

2014. aug. 20. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!