Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes vagyok! Sokat csuklik...

34hetes vagyok! Sokat csuklik a babám. Ilyenkor mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Már 10perce csinálja folyamatosan. Annyira sajnálom.
2008. aug. 6. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmit, az enyém is sokat csuklott, az orvosom azt mondta, hogy ez teljesen normális és nem baj.

Egy 3 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 6. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, a babádnak egyáltalán nem fáj, sőt még csak nem is kellemetlen, hogy csuklik. Gyakorolni próbálja a szopcsizást és a nyelést, csak még nem megy neki tökéletesen :)

Majd meglátod, az milyen ijesztő lesz, amikor "kint" csuklik, szinte beleráng az egész kis mellkasa, de engem is megnyugtatott a védőnőm, hogy ez nekik nem fájdalmas.

Üdv.: egy 8 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 6. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de tényleg annyira sajnálom!Olyan kis kiszolgáltatott:( És nem tudok neki segíteni:(
2008. aug. 6. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem még ugyan nem csuklik a babám, de már érdeklődtem hogy mit lehet tenni ha elkezdi majd. Azt mondták sokat segít ha sétálgatsz, közbe simized, beszélsz hozzá.

De ez egyébként is jót tesz neki!:)

2008. aug. 6. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tehetsz? Orulhetsz!!

Erik a tudeje, gyakorol a kinti levegovetlere a magzatviz le es felrenyelesevel.

2008. aug. 6. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy csuklik! gyakorolja a légzést, közben m.vizet nyel, ami tüdőérlelő anyagokat tartalmaz.
2008. aug. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!