TORCH vérvizsgálat előtt lehet enni?
Úgy tudom, a TORCH vérvétel akkor esedékes, amikor a kismama nem vállalja a magzatvízvételt (én sem vállalnám). A kórokozókkal való "találkozás" igazolására vagy kizárására szolgál, és benne van egy csomó vírus kiszűrése is.
Én úgy tudom, oda nem kell éhgyomorra menni, de a biztonság kedvéért inkább hívd fel azt az intézményt, ahova mész. Vagy legalább a védőnőt.
A védőnőt sajna nem érem el..
De ahol adták a beutalót,biztos mondták volna,ha éhgyomorra kell menni ,nem?
Tessék??!
Fizetni kell érte?Nekem ezt nem mondták!
Probléma van a magzatommal,és ezért küldtek beutalóval erre a vérvizsgálatra,de egy szóval sem említették hogy fizetni is kell!
Ne aggódj, ha orvos utalt be, biztosan nem kell érte fizetni. Ez is olyan, mint a genetikai UH. Van egy a 18. héten, ha ott találnak valamit, akkor az orvos tovább küldi a kismamát egy másik intézménybe. De a várakozási idő kb 3 hét. De aki nem akarja kivárni, az elmegy magánúton, néhány nap múlva. És akkor már fizet érte.
Drukkolok, hogy a kisbabádnak ne legyen semmi baja! ( Nálunk pedig 2 hete derült ki, hogy a Páromnak veleszületett agyi rendellenessége van, én most ezen görcsölök, nehogy a baba örökölje... 18 hetes vagyok, kedden lesz genetikai UH-m. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!