Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy is van ez? Nálatok...

Hogy is van ez? Nálatok automatikusan végzik a TORCH szűrést, vagy Nektek is kérni kell/kellett? Menyi idő alatt van meg az eredmény?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 17:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Még valami, a toxoplazma miatt aggódtam, és a védőnő ezt a vizsgálatot írta ki...
2010. aug. 5. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Jót írt, ezt tartalmazza. Nálam egyik terhességnél sem volt automatikus, ráadásul a magándokim nem tudott beutalót adni rá, mert nem rendelt sztk-ban, így magánlaborban csináltattam meg a vérvételt.
2010. aug. 5. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, mondta, hogy ez tartalmazza. Most olvasgattam a kérdéseket, és láttam, hogy sok helyen egy a szokásos laborokkal nézik a toxot, a többit nem (mert ezt a szűrést nálunk is a megyei ÁNTSZ-ben kell csináltatni!) Egyébként ingyenes, nekem a védőnő írta meg, és a háziorvos pecsételte le a beutalót! :-)

Csak azt nem értem, hogy elég fontos dolgokat kiszűrhetnek ezzel,bár nem kötelező, de miért nem ajánlják fel a kismamának, hogy elmehet, ha szeretne. Én, ha fizetős lett volna is megcsináltattam volna...

2010. aug. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!