Most voltam ultrahangon de olyan bunkó volt az orvos hogy az hihetetlen. Van olyan amit nem értek. Mi mit jelent?
Figyelt kérdés
Kb 2 perc alatt végzett a vizsgálattal az első terhességem és nagyon nem vagyok képben.
Szóval
Státusz:
intrauterin terhesség.
CRL: 22 mm FHR nem látható
Diagnózis: Grav s. 8
Ez azt jelentené hogy 22mm-es a petezsák? 8. Hétben vagyok? (de szerintem nem vagyok annyiba) utolsó menszeszem pont 8 hete volt. Onnantól számítanák? .Kérdeztem tőle hogy mikor kell visszamenni azt mondta hogy háziorvossal, védőnővel beszéljem meg.
Olyan anyagi helyzetben meg nem vagyok hogy most az orvost is fizessem hogy normálisan bánjanak velem. Főleg hogy jön a baba.
2014. aug. 18. 13:23
11/13 anonim válasza:
Ha jól tudom már nem is kell orvoshoz járni, ha várandós valaki, hacsak nem problémás (előzőleg vetélés, műtét). Csak Védőnő és szülésznő. Így nem kell tömni az orvosok zsebét, hál istennek. Szerintem ezért mondta az orvos. Szüléskor is csak szülésznő lesz, ha nincs komplikáció. Nem baj, sőt, ha nem fizetsz azért, ami alapvetően megillet. Remélem minden rendben lesz! Boldog babavarast.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom miért kell ilyen bunkónak lenni a kérdezővel!!!Képzeljétek nekem se volt fogadott dokim,na bummm...Demindent megvettünk neki,csakis pampers pelenkát használunk,márkás cipője eg szandija van meg disney-s ruhái.Én se dokinak szántam a pénzt,persze megértem,hogy keveslik a pénzüket meg sok bunkó van,de azt a pénzt inkább a gyerekünkre költöttük és ez így van rendjén!A kettőnek semmi köze egymáshoz.Meg én beszéltem már olyan anyukával akinek fogadott orvosa volt és konkrétan le se sz@rta az anyukát.Ennyit erről!Én Gratulálok a babádhoz.Nincs semmi gond a babával és ez a lényeg.Sajnos sokszor fogsz még talalkozni bunkó emberekkel.
13/13 anonim válasza:
nem kell azért bunkónak lenni a kérdezőhöz mert nem lesz fogadott dokija. nekem se volt. alapból azon az elven vagyok hogy fizetem a tb akkor járjon az ingyenes orvosi ellátás. amit az orvosra szántam volna vizsgálatok miatt azt inkább félre is lehet tenni. egyik bnőmnek volt fogadott orvosa de mikor be indult a szülés arra nem volt képes hogy a kórházba be menjen hozzá mert hogy ő éppen szabin volt. a másiknak meg nem vette észre hogy szivárog a magzatvíz majdnem a gyerek életébe kerül, még jó hogy egy másik orvos is megnézte. ennyit a fogadott orvosokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!