Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenthet bajt, ha a baba túl...

Jelenthet bajt, ha a baba túl sokat mozog?

Figyelt kérdés
Még csak 19 hetes vagyok, csak ritkán sikerül akkorát rúgnia, hogy érezzem is. A 12. heti ultrahangon, alig tudták megmérni annyira elevenen mozgott, ma megint voltam és megint nem tudott nyugton maradni, pedig nem ittam kávét előtte és magas kakaótartalmú csokit se ettem. Nem tudom mitől lehet, hogy ilyen mozgékony, jelenthet rosszat? Az orvos csak annyit mondott, hogy sok gondunk lehet majd vele, ha később is ilyen mozgékony lesz, de ezt csak olyan aranyosan mondta.
2014. aug. 17. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha baj lenne, nem gondolod, hogy az orvos mondta volna? :)
2014. aug. 18. 10:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó, tudom :) csak engem is meglep, hogy nem tud nyugton maradni
2014. aug. 18. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nem baj ha sokat mozog. A 12 heti ultrahangon nekem is mondta a doko eleven kisgyerek lesz mert most is nagyon kapálózik,mozgékony :) 19.heti uh-on is ficánkolt. A védőnő most 1 hete alig tudott szívhangot hallagtni mert a kis drágám belerúgott mindig :) :) Nekem vannak napok mikor nagyon sokat mozog és van mikor 1-2szer érzem egy nap.A doki amit mondott neked úgy értette ,hogy ha megszületik és akkor is ilyen eleven lesz akkor "gondok lehetnek",de ezt úgy értette ,hogy "hajajajjjj anyuka kösse fel a gatyáját" :) Én így értelmezném. Ha valóban gond lenne az mondta volna. :) 24.hetes kismama
2014. aug. 18. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is nagyon mozgékony volt a terhesség alatt. És amióta megszületett azóta is ugyan olyan mozgékony.egy percre nem lehet magárahagyni. Most volt 2évs. Boldog babavárást!
2014. aug. 18. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
18+2 vagyok nekem is nagyon sokat mozog és érzem is már erősen :) én szeretem nagyon jó érzés.
2014. aug. 18. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem egyáltalán nem gond :)

Az én babám is nagyon sokat mozog :)

Boldog babavárást..

23 hkm

2014. aug. 18. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!