11/15 anonim válasza:
29 hetet mondtam volna és lányt. Valóban nem a hű de nagy pocakod van, de lényege, hogy a baba jól van.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó de te legalább közelebb álltál a valósághoz hetekben!
Mert úgy jött le tudod akik itt irtak hogy fuu milyen kicsi hasa van ennek a kismamának!!És ez olyan rosszul esett!
Pedig akivel beszéltem azt mondja abszolut nem függvénye a pocak méret meg hogy mekkora a baba
2014. aug. 18. 13:37
13/15 anonim válasza:
Akkor minek teszed fel a kérdést, ha nem bírod a válaszokat és rosszindulatot sejtesz mögötte? Kicsinek látják hót idegenek a hasad. Na, és? Jó sok a szabadidőd!
14/15 A kérdező kommentje:
Most mi a franc bajod van utolsó ??
Nem értelek?
Miért nem irhatom le a véleményemet??
Fuj de utálom ezt az oldalt,de főleg az ilyen idiótákat!
Nem rosszindulat csak elegem van abból hogy nem tudnak kedveset irni egy kismamának csak rosszat kicsi a hasad meg csak 24 hét meg ilyenek ,én eléggé aggódós vagyok!!
2014. aug. 18. 16:09
15/15 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha ilyen kérdést akarsz feltenni legközelebb, akkor írd oda, hogy légyszi több hetet írjatok, mint amennyit gondoltok, különben meg fogok sértődni. :)) eldobom az agyam. Senki nem akart bántani , egyszerűen válaszoltak a kérdésedre. Minek kérdezed meg, ha utána megsértődsz a válaszokon?? Tok mindegy a pocak mérete, senki nem vészmadárkodott, hogy húú de nagy gond, hogy ekkora a pocakod! Mint mondottam volt, valakinek ekkora 18 hetesen, valakinek meg ekkora 40 hetesen. NAÉS?? :)) Boldog babavárást. És lazíts szerintem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!